D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION : 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (MAY)

NAME OF TEACHER: Archana Tiwari (Co-Ordinator)

DCDGL	ECT : OBSER	RVATION	SECTIO	DN: PRE-PRIMARY	NO. OF WEBINAI	RS ATTENDED : 8(1paid and 7 u
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PH	MS ANKITA GADA
2	08.05.2021	90:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
3	12.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr30mnts	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE	KAMA SHAKMA, DK JITENDRA NAGPAL,
4	13.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	CRITICAL AND CREATE LITERACY	CBSE	MS.ANUJA SHARMA
5	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORKSHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
6	17.05.2021	05:30 pm to 06: 30 pm	1 Hr	BRAVE THE CORONA	DAV CAE	DR.NISHA PESHIN AND DR ARVIND KUMAR
7	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE
8	31.05.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	21ST CENTURY ISSUES AND PROSPECTS	CBSE(PAID)	Dr.SUBHOSREE SARKAR
	TOTAL NU	MBER OF HOURS	8.5 HR			
NAME	OF TEACHER:	Anita Madhay				
SUBJE			N: PRE-PRIM	IARY NO. OF WEBI	NARS ATTENDED :	
		8				
SR. NO	TE OF WEBIN		DUDATION	TOPIC	CATEGORY	
		TIME OF WEBINAR	DURATION	10110	CATEGORI	NAME OF SPEAKER
1	03.05.2021	TIME OF WEBINAR 01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PH	
1 2	03.05.2021 08.05.2021					
		01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr 1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PH	MS ANKITA GADA
2	08.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm 90:30 am to 10:30 am	1 Hr 1 Hr	PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP	OTHER (JOLLY PHO OTHER	MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL,
2 3	08.05.2021 12.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm 90:30 am to 10:30 am 04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr 1 Hr 1 Hr30mnts	PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES	OTHER (JOLLY PHO OTHER CBSE CBSE	MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA
2 3 4	08.05.2021 12.05.2021 21.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm 90:30 am to 10:30 am 04:00 pm to 05:30 pm 2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr 1 Hr 1 Hr30mnts 1 Hr	PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES EFFECTIVE COMMUNICATION SKILL	OTHER (JOLLY PHO OTHER CBSE CBSE	MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA RUCHI SENGAR
2 3 4 5	08.05.2021 12.05.2021 21.05.2021 25.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm 90:30 am to 10:30 am 04:00 pm to 05:30 pm 2:00 pm to 3:00 pm 3:00 pm to 4:00 pm	1 Hr 1 Hr 1 Hr30mnts 1 Hr 1 Hr	PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES EFFECTIVE COMMUNICATION SKILL HEALTH PROMOTING SCHOOL	OTHER (JOLLY PHO OTHER CBSE CBSE CBSE	MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA RUCHI SENGAR PRAYAGRAJ
2 3 4 5 6	08.05.2021 12.05.2021 21.05.2021 25.05.2021 15.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm 90:30 am to 10:30 am 04:00 pm to 05:30 pm 2:00 pm to 3:00 pm 3:00 pm to 4:00 pm 09:30 am to 10:30 am	1 Hr 1 Hr <u>1 Hr30mnts</u> 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES EFFECTIVE COMMUNICATION SKILL HEALTH PROMOTING SCHOOL CONVERSATION WORKSHOP	OTHER (JOLLY PHO OTHER CBSE CBSE CBSE OTHER	MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA RUCHI SENGAR PRAYAGRAJ MS MAYA NAIR DR.NISHA PESHIN AND DR

NAME	OF TEACHER:	Prema Narayanaswamy				
SUBJE	CT :	SECTIO	N: PRE-PRIM	IARY NO. OF WEBI	NARS ATTENDED :	11[1 Paid and 10 Unpaid]
SR. NO	TE OF WEBIN.	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.05.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA	OTHER	
2	03.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PH	ONICS)
3	08.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	
4	11.05.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	TEACHING AND LEARNING STYLES	CBSE(PAID)	
5	12.05.2021	04:00 am to 05:30 pm	1.5 Hr	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE	
6	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORKSHOP	OTHER	
7	17.05.2021	05:30 pm to 06: 30 pm	1 Hr	BRAVE THE CORONA	DAV CAE	
8	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	
9	20.05.2021	05:00pm to 06:00pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	
10	21.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	CBSE	
11	28.05.2021	06:00 am to 07:00 pm	1 Hr	VACCINE FOR MENTAL HEALTH IN TODA	OTHER(ROTARY	CLUB OF AMBALA)
	TOTAL NUM	MBER OF HOURS	11.5 Hr			
NAME	OF TEACHER.	Sharmistha Panja		•		
SUBJE		SECTIO	N: PRE-PRIM	IARY NO. OF WEBI	NARS ATTENDED :	
R. NO	TE OF WEBIN.	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PH	MS ANKITA GADA
2	08.05.2021	90:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
3	12.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr30mnts	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE	JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA
4	13.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	CRITICAL AND CREATE LITERACY	CBSE	MS.ANUJA SHARMA
5	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORKSHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
6	17.05.2021	05:30 pm to 06: 30 pm	1 Hr	BRAVE THE CORONA	DAV CAE	DR.NISHA PESHIN AND DR ARVIND KUMAR
7	31.05.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	21ST CENTURY ISSUES AND PROSPECTS	CBSE(PAID)	Dr.SUBHOSREE SARKAR
	TOTAL NUM	MBER OF HOURS	8.5 HR			

TALVIL	E OF TEACHER:	Sneetal Dhulekar				
SUBJE	ECT :	SECTIO	N: PRE-PRIM	IARY NO. OF WEBI	NARS ATTENDED :	
SR. NO	TE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PH	MS ANKITA GADA
2	08.05.2021	90:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
3	12.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr30mnts	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE	JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA
4	12.05.2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	Essensial Components of the Lesson Plan	CBSE	SUMAN DAS
5	13.05.2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	Adolescence in Present Day Scenerio	CBSE	PULAK BHATTACHARYA
6	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORKSHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
7	17.05.2021	05:30 pm to 06: 30 pm	1 Hr	BRAVE THE CORONA	DAV CAE	DR.NISHA PESHIN AND DR ARVIND KUMAR
8	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE
				1		
	TOTAL NUM	MBER OF HOURS				
NAME						
	E OF TEACHER:	: Smita Bhagat	8.5 HR		NARS ATTENDED :	11(1Paid and 10 Unpaid)
	E OF TEACHER:	: Smita Bhagat			NARS ATTENDED :	11(1Paid and 10 Unpaid)
SUBJE	E OF TEACHER:	: Smita Bhagat SECTIO	8.5 HR		NARS ATTENDED : CATEGORY	11(1Paid and 10 Unpaid) NAME OF SPEAKER
SUBJE	E OF TEACHER: ECT :	: Smita Bhagat SECTIO	8.5 HR N: PRE- PRIM	IARY NO. OF WEBI	CATEGORY	
SUBJE SR. NO	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN	Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR	8.5 HR N: PRE- PRIM DURATION	IARY NO. OF WEBI TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR
SUBJE SR. NO 1	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN. 02.05.2021	: Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR 11:00 am to 12:00 pm	8.5 HR N: PRE- PRIM DURATION 1 Hr	IARY NO. OF WEBI TOPIC PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA	CATEGORY OTHER	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR
SUBJE SR. NO 1 2	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN 02.05.2021 03.05.2021	Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR 11:00 am to 12:00 pm 01:00 pm to 02:00 pm	8.5 HR N: PRE- PRIN DURATION 1 Hr 1 Hr	IARY NO. OF WEBI TOPIC PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA PHONETIC WORKSHOP	CATEGORY OTHER OTHER (JOLLY PH	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR MS ANKITA GADA
SUBJE SR. NO 1 2 3	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN 02.05.2021 03.05.2021 08.05.2021	Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR 11:00 am to 12:00 pm 01:00 pm to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am	8.5 HR N: PRE- PRIN DURATION 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	IARY NO. OF WEBI TOPIC PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA' PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP	CATEGORY OTHER OTHER (JOLLY PH OTHER	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL,
SUBJE SR. NO 1 2 3 4 5	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN 02.05.2021 03.05.2021 08.05.2021 12.05.2021	: Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR 11:00 am to 12:00 pm 01:00 pm to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 04:00 pmto 05:30 pm 09:30 am to 10:30 am	8.5 HR N : PRE- PRIN DURATION 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	IARY NO. OF WEBI TOPIC PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES CONVERSATION WORKSHOP	CATEGORY OTHER OTHER (JOLLY PH OTHER CBSE OTHER	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA MS MAYA NAIR DR.NISHA PESHIN AND DR
SUBJH SR. NO 1 2 3 4 5 6	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN 02.05.2021 03.05.2021 12.05.2021 12.05.2021 15.05.2021 17.05.2021	: Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR 11:00 am to 12:00 pm 01:00 pm to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 04:00 pmto 05:30 pm 09:30 am to 10:30 am 05:30 pm to 06: 30 pm	8.5 HR N: PRE- PRIN DURATION 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	IARY NO. OF WEBI TOPIC PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES CONVERSATION WORKSHOP BRAVE THE CORONA	CATEGORY OTHER OTHER (JOLLY PH OTHER CBSE OTHER DAV CAE	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA MS MAYA NAIR DR.NISHA PESHIN AND DR ARVIND KUMAR
SUBJE SR. NO 1 2 3 4 5	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN 02.05.2021 03.05.2021 08.05.2021 12.05.2021	: Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR 11:00 am to 12:00 pm 01:00 pm to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 04:00 pmto 05:30 pm 09:30 am to 10:30 am	8.5 HR N : PRE- PRIN DURATION 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	IARY NO. OF WEBI TOPIC PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES CONVERSATION WORKSHOP	CATEGORY OTHER OTHER (JOLLY PH OTHER CBSE OTHER	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA MS MAYA NAIR DR.NISHA PESHIN AND DR
SUBJE SR. NO 1 2 3 4 5 6 7	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN 02.05.2021 03.05.2021 12.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 19.05.2021 20.05.2021	Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR 11:00 am to 12:00 pm 01:00 pm to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 04:00 pmto 05:30 pm 09:30 am to 10:30 am 05:30 pm to 06: 30 pm 05:15pm to 06:15 pm 05:00pm to 06:00pm	8.5 HR N: PRE- PRIN DURATION 1 Hr 1 Hr	IARY NO. OF WEBD TOPIC PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES CONVERSATION WORKSHOP BRAVE THE CORONA LEARN POWER POINT	CATEGORY OTHER OTHER (JOLLY PH OTHER CBSE OTHER DAV CAE OTHER	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA MS MAYA NAIR DR.NISHA PESHIN AND DR ARVIND KUMAR MS.TEJASHREE
SUBJE SR. NO 1 2 3 4 5 6 7 8	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN 02.05.2021 03.05.2021 08.05.2021 12.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 19.05.2021	E Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR 11:00 am to 12:00 pm 01:00 pm to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 04:00 pmto 05:30 pm 09:30 am to 10:30 am 05:30 pm to 06: 30 pm 05:15pm to 06:15 pm	8.5 HR N: PRE- PRIN DURATION 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	IARY NO. OF WEBI TOPIC PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA' PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES CONVERSATION WORKSHOP BRAVE THE CORONA LEARN POWER POINT LEARN POWER POINT	CATEGORY OTHER OTHER (JOLLY PH OTHER CBSE OTHER DAV CAE OTHER OTHER	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA MS MAYA NAIR DR.NISHA PESHIN AND DR ARVIND KUMAR MS.TEJASHREE MS.TEJASHREE
SUBJE SR. NO 1 2 3 4 5 6 7 8 9	E OF TEACHER: ECT : TE OF WEBIN 02.05.2021 03.05.2021 12.05.2021 12.05.2021 17.05.2021 19.05.2021 20.05.2021 20.05.2021	Smita Bhagat SECTIO TIME OF WEBINAR 11:00 am to 12:00 pm 01:00 pm to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 04:00 pmto 05:30 pm 09:30 am to 10:30 am 05:30 pm to 06: 30 pm 05:15pm to 06:15 pm 05:00pm to 06:00pm 04:00 pm to 05:00 pm	8.5 HR N: PRE- PRIN DURATION 1 Hr 1 Hr	IARY NO. OF WEBI TOPIC PRAKRUTI-VIRTUAL ANNUAL PRESENTA PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP HEALTH AND WELLNESS SERIES CONVERSATION WORKSHOP BRAVE THE CORONA LEARN POWER POINT LEARN POWER POINT LEARN POWER POINT	CATEGORY OTHER OTHER (JOLLY PH OTHER CBSE OTHER DAV CAE OTHER OTHER CBSE(PAID) OTHER	NAME OF SPEAKER MS.JYOTI SANGMANKAR MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA MS MAYA NAIR DR.NISHA PESHIN AND DR ARVIND KUMAR MS.TEJASHREE MS.TEJASHREE MS.TEJASHREE MS.TEJASHREE

NAME	OF TEACHER:	Vinita Dudia				
SUBJE	CT:	SECTIO	N: PRE-PRIM	IARY NO. OF WEBIN	NARS ATTENDED :	
SR. NO	TE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PH	MS ANKITA GADA
2	08.05.2021	90:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
3	12.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr30mnts	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE	JITENDRA NAGPAL,
4	13.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	CRITICAL AND CREATE LITERACY	CBSE	MS.ANUJA SHARMA
5	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORKSHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
6	17.05.2021	05:30 pm to 06: 30 pm	1 Hr	BRAVE THE CORONA	DAV CAE	ARVIND KUMAR
7	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE
8	17.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	BONJOUR, HALLO, HOLA!	OTHER	College,Saniya Karkhanis,
9	20.05.2021	05:00pm to 06:00pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE
10	18.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	BONJOUR, HALLO, HOLA!	OTHER	Rotaract Club of Ramnarain Ruia College,Saniya Karkhanis,
11	19.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	BONJOUR, HALLO, HOLA!	OTHER	Rotaract Club of Ramnarain Ruia College,Saniya Karkhanis,
12	20.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	BONJOUR, HALLO, HOLA!	OTHER	Rotaract Club of Ramnarain Ruia College,Saniya Karkhanis,
13	21.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	BONJOUR, HALLO, HOLA!	OTHER	Rotaract Club of Ramnarain Ruia College,Saniya Karkhanis,
14	21.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	CBSE	MS. PRATIKSHA KAPADIA
15	24.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	BONJOUR, HALLO, HOLA!	OTHER	Rotaract Club of Ramnarain Ruia College,Saniya Karkhanis,
16	25.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	BONJOUR, HALLO, HOLA!	OTHER	Rotaract Club of Ramnarain Ruia College,Saniya Karkhanis,
17	26.05.2023	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	BONJOUR, HALLO, HOLA!	OTHER	Rotaract Club of Ramnarain Ruia College,Saniya Karkhanis,
18	27.05.2024	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	BONJOUR, HALLO, HOLA!	OTHER	Rotaract Club of Ramnarain Ruia College,Saniya Karkhanis,
19	28.05.2025	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr		OTHER	Rotaract Club of Ramnarain Ruia College,Saniya Karkhanis,
20	28.05.2021	06:00 am to 07:00 pm	1 Hr	VACCINE FOR MENTAL HEALTH IN TODA	OTHER(ROTARY CLUB OF	DR. PUNAM SURI
	TOTAL NUM	MBER OF HOURS	20 1/2			

NAME	OF TEACHER:	Anamika Banerjee				
SUBJE	CCT :	SECTIO	N: PRE-PRIM	IARY NO. OF WEBI	NARS ATTENDED :	
SR NO	TE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
			DURAIION		CAILGORI	
1	03.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PH	MS ANKITA GADA
2	08.05.2021	90:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
3	12.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr30mnts	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE	RAMA SHARMA, DR JITENDRA NAGPAL, MR.MANOJ AHUJA
4	13.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	CRITICAL AND CREATE LITERACY	CBSE	MS.ANUJA SHARMA
5	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORKSHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
6	17.05.2021	05:30 pm to 06: 30 pm	1 Hr	BRAVE THE CORONA	DAV CAE	DR.NISHA PESHIN AND DR ARVIND KUMAR
7	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE
8	31.05.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	21ST CENTURY ISSUES AND PROSPECTS	CBSE(PAID)	Dr.SUBHOSREE SARKAR
9	00.04.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
10		00:00 am to 00:00 pm	1 Hr			
11						
	TOTAL NUM	MBER OF HOURS	8.5 HR			
NAME	OF TEACHER:	Suhas Damodar				
SUBJE	CCT :	SECTIO	N: PRE-PRIM	IARY NO. OF WEBI	NARS ATTENDED :	
SR. NO	TE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	31.05.2021	00:00 am to 00:00 pm	1 Hr	anger free school	CBSE (Delhi) west	Major Rajesh Ranjit
2	17.05.2021	5:30pm to 6:30 pm	1 Hr	brave the Corona	DAV CAE	DR.NISHA PESHIN AND DR ARVIND KUMAR
3	03.05.2021	01:00 pm to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PH	MS ANKITA GADA
	TOTAL NUM	MBER OF HOURS	3Hrs			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRE - PRIMARY SECTION (MAY)

NAME OF TEACHER: Bharathi Rao

SUBJ	UBJECT : SECTION : PRE- PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :								
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
					OTHER (JOLLY				
1	03.05.2021	01:00 am to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	PHONICS)	MS ANKITA GADA			
2	10.05.2021	04.20 4. 02.20	1 11.	STORY TELLING IN CLASSROOM	CBSE	DD DAIGANCWAAN			
<u></u>	10.05.2021	04:30 am to 03:30 pm	1 Hr	(UNPAID)	CBSE	DR. RAJ SANGWAAN MR. JITENDRA NAGPAL			
3	12.05.2021	04:00 am to 05:30 pm	1 1/2Hr	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE	AND MANOJ AHUJA			
4	21.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	CBSE	MS. PRATIKSHA KAPADIA			
				VACCINE FOR MENTAL HEALTH IN	OTHER(ROTARY CLUB				
5	28.05.2021	06:00 am to 07:00 pm	1 Hr	TODAYS SCENARIO	OF AMBALA)	DR. PUNAM SURI			
6	08.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR			
7	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR			
8	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE			
9	20.05.2021	05:00pm to 06:00pm	<u>1 Hr</u>	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE			
			9 1/2 Hr						
NAM	NAME OF TEACHER: Lalitha R Iyer								
SUBJECT :SECTION : PRE- PRIMARYNO. OF WEBINARS ATTENDED :						D :			
NO.	WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
					OTHER (JOLLY				
1	03.05.2021	01:00 am to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	PHONICS)	MS ANKITA GADA			
			4 77	STORY TELLING IN CLASSROOM	CD CD				
2	10.05.2021	04:30 am to 03:30 pm	1 Hr	(UNPAID)	CBSE	DR. RAJ SANGWAAN			
2	12.05.2021	04.00 4- 05-20	1 1/211-		ODGE	MR. JITENDRA NAGPAL			
3	12.05.2021	04:00 am to 05:30 pm	1 1/2Hr	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE	AND MANOJ AHUJA			
4	21.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	CBSE	MS. PRATIKSHA KAPADIA			
5	28 05 2021	06.00 am to 07.00	1 II.	VACCINE FOR MENTAL HEALTH IN	OTHER(ROTARY	DD DUNAM SUDI			
	28.05.2021	06:00 am to 07:00 pm	1 Hr	TODAYS SCENARIO	CLUB OF AMBALA)	DR. PUNAM SURI			
6	08.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR			
7	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR			
8	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE			
9	20.05.2021	05:00pm to 06:00pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE			
	TOTAL NU	MBER OF HOURS	9 1/2 Hr						

NAM	E OF TEACHE	R: Madhumita Bhattacha	arya			
SUBJ	ECT :	SECTI	ON: PRE-Pl	RIMARY NO. OI	WEBINARS ATTENDE	D :8
R. NC	TE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.05.2021	01:00 am to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PHONICS)	MS ANKITA GADA
2	12.05.2021	04:00 am to 05:30 pm	1 1/2Hr	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE	AND MANOJ AHUJA
3	21.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	CBSE	MS. PRATIKSHA KAPADIA
4	28.05.2021	06:00 am to 07:00 pm	1 Hr	VACCINE FOR MENTAL HEALTH IN TODAYS SCENARIO	OTHER(ROTARY CLUB OF AMBALA)	DR. PUNAM SURI
5	08.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
6 7 8	15.05.2021 19.05.2021 20.05.2021	09:30 am to 10:30 am 05:15pm to 06:15 pm 05:00pm to 06:00pm	1 Hr 1 Hr 1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP LEARN POWER POINT LEARN POWER POINT	OTHER OTHER OTHER	MS MAYA NAIR MS.TEJASHREE MS.TEJASHREE
•		MBER OF HOURS			l	
		R: Meena Sharma				
SUBJ	ECT :	SECTI	ON: PRE-P	RIMARY NO. OI	F WEBINARS ATTENDE	D:10 (unpaid)
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.05.2021	1.00 pm to 2.00 pm	1 Hr	PHONETIC WORK SHOP	OTHER (JOLLY PHONICS)	MS.ANKITA GADA
2	10.05. 2021	2.30 pm to 3.30 pm	1 Hr	STORY TELLING IN THE CLASS ROOM	CBSE	DR. RAJ SAGWAN
3	08.05. 2021	9.30 am to 10.30 am	1 Hr	CONVERSATION WORKSHOP	OTHER	MS. MAYA NAIR
4	15.05. 2021	9.30 am to 10.30 am	1 Hr	CONVERSATION WORKSHOP	OTHER	MISS HARSHITA KANSRA
5	19.05. 2021	5.15 pm to 6.15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS. TEJASHREE
6	20.05. 2021	5.00 pm to 6.00 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS. TEJASHREE
7	21.05. 2021	5.00 pm to 6.00 pm	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	OTHER	MS. PRATIKSHA KAPADIA
8	12.05. 2021	4.00.pm to 5.30 pm	1 1/2 Hr	HEALTH AND WELLNESS SERIES	CBSE.	MR.JITENDRA NAGPAL,MANOJ AHUJA,MS.RAMA SHARMA
9	21.05. 2021	1.30 pm to 2.30 pm	1 Hr	STRESS MANAGEMENT TECHNIQUES	CBSE	MS. GEETA HITESHI
10	28.05. 2021	6.00 pm to 7.30 pm	1 Hr	VACCINE FOR MENTAL HEALTH IN TODAY'S SCENARIO	OTHER (ROTARY CLUB OF AMBALA)	PADAMSHRI DR.PUNAM SURIJI
		MBER OF HOURS	11 Hr			

NAM	E OF TEACHE	CR: Nilima Patil				
SUBJ	ECT :	SECTI	ON: PRE-PI	RIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENDE	CD:9
(TD)						
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY OTHER (JOLLY	NAME OF SPEAKER
1	03.05.2021	01:00 am to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	PHONICS)	MS ANKITA GADA
2	08.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
3	10.05.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	STORY TELLING IN CLASSROOM	CBSE	DR. RAJ SAGWAN
4	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS HARSHITA KANSARA
5	16.05.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	30-30 STEM BY IIT GANDHINAGAR	CBSE	
6	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE
7	20.05.2021	05:00pm to 06:00pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE
8	21.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	CBSE	MS. PRATIKSHA KAPADIA
9	28.05.2021	06:00 am to 07:30 pm	1 Hr	VACCINE FOR MENTAL HEALTH IN TODAY'S SCENARIO	CLUB OF AMBALA)	PADMSHRI DR. PUNAM SURI JI
	TOTAL NU	MBER OF HOURS	9HRS			
NAM						
		CR:Pranjali Mokashi				
SUBJ	ECT :	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	ON: PRE-PI	RIMARY NO. OF	F WEBINARS ATTENDE	ED : 9
		· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	ON : PRE- PI DURATION		F WEBINARS ATTENDE CATEGORY	E D : 9 NAME OF SPEAKER
SUBJ SR.	ECT : DATE OF	SECTI	DURATION			
SUBJ SR. NO.	ECT : DATE OF WEBINAR	SECTI TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY OTHER (JOLLY	NAME OF SPEAKER
SUBJ SR. NO. 1	ECT : DATE OF WEBINAR 03.05.2021	SECTI TIME OF WEBINAR 01:00 am to 02:00 pm	DURATION 1 Hr 1 Hr	TOPIC PHONETIC WORKSHOP	CATEGORY OTHER (JOLLY PHONICS) OTHER	NAME OF SPEAKER MS ANKITA GADA
SUBJ SR. NO. 1 2	ECT : DATE OF WEBINAR 03.05.2021 08.05.2021	SECTI TIME OF WEBINAR 01:00 am to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am	DURATION 1 Hr 1 Hr 1 Hr	TOPIC PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP STORY TELLING IN CLASSROOM CONVERSATION WORK SHOP	CATEGORY OTHER (JOLLY PHONICS) OTHER	NAME OF SPEAKER MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR
SUBJI SR. NO. 1 2 3	ECT : DATE OF WEBINAR 03.05.2021 08.05.2021 10.05.2021	SECTI TIME OF WEBINAR 01:00 am to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 02:30 am to 03:30 pm	DURATION 1 Hr 1 Hr 1 Hr	TOPIC PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP STORY TELLING IN CLASSROOM	CATEGORY OTHER (JOLLY PHONICS) OTHER CBSE	NAME OF SPEAKER MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR DR. RAJ SAGWAN
SUBJI SR. NO. 1 2 3 4	ECT : DATE OF WEBINAR 03.05.2021 08.05.2021 10.05.2021 15.05.2021	SECTI TIME OF WEBINAR 01:00 am to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 02:30 am to 03:30 pm 09:30 am to 10:30 am	DURATION 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	TOPIC PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP STORY TELLING IN CLASSROOM CONVERSATION WORK SHOP 30-30 STEM BY IIT	CATEGORY OTHER (JOLLY PHONICS) OTHER CBSE OTHER	NAME OF SPEAKER MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR DR. RAJ SAGWAN
SUBJ SR. NO. 1 2 3 4 5	ECT : DATE OF WEBINAR 03.05.2021 08.05.2021 10.05.2021 15.05.2021 16.05.2021	SECTI TIME OF WEBINAR 01:00 am to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 02:30 am to 03:30 pm 09:30 am to 10:30 am 03:00 pm to 04:00 pm	DURATION 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	TOPIC PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP STORY TELLING IN CLASSROOM CONVERSATION WORK SHOP 30-30 STEM BY IIT GANDHINAGAR	CATEGORY OTHER (JOLLY PHONICS) OTHER CBSE OTHER CBSE	NAME OF SPEAKER MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR DR. RAJ SAGWAN MS HARSHITA KANSARA
SUBJI SR. NO. 1 2 3 4 5 6	ECT : DATE OF WEBINAR 03.05.2021 08.05.2021 10.05.2021 15.05.2021 16.05.2021 19.05.2021	SECTI TIME OF WEBINAR 01:00 am to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 02:30 am to 03:30 pm 09:30 am to 10:30 am 03:00 pm to 04:00 pm 05:15pm to 06:15 pm	DURATION 1 Hr	TOPIC PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP STORY TELLING IN CLASSROOM CONVERSATION WORK SHOP 30-30 STEM BY IIT GANDHINAGAR LEARN POWER POINT	CATEGORY OTHER (JOLLY PHONICS) OTHER CBSE OTHER CBSE OTHER	NAME OF SPEAKER MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR DR. RAJ SAGWAN MS HARSHITA KANSARA MS.TEJASHREE
SUBJ SR. NO. 1 2 3 4 5 6 7	ECT : DATE OF WEBINAR 03.05.2021 08.05.2021 10.05.2021 15.05.2021 16.05.2021 19.05.2021	SECTI TIME OF WEBINAR 01:00 am to 02:00 pm 09:30 am to 10:30 am 02:30 am to 03:30 pm 09:30 am to 10:30 am 03:00 pm to 04:00 pm 05:15pm to 06:15 pm 05:00pm to 06:00pm	DURATION 1 Hr	TOPIC PHONETIC WORKSHOP CONVERSATION WORK SHOP STORY TELLING IN CLASSROOM CONVERSATION WORK SHOP 30-30 STEM BY IIT GANDHINAGAR LEARN POWER POINT LEARN POWER POINT	CATEGORY OTHER (JOLLY PHONICS) OTHER CBSE OTHER CBSE OTHER OTHER	NAME OF SPEAKER MS ANKITA GADA MS MAYA NAIR DR. RAJ SAGWAN MS HARSHITA KANSARA MS.TEJASHREE MS.TEJASHREE

		R: Vaishali Mahamunkar				D
SUBJI	ECT:	SECTI	ON: PRE-P	RIMARY NO. OF	F WEBINARS ATTENDE	ש: ו
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.05.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	Story Telling in Classroom	CBSE	Dr. Raj sagwan
2	12.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Myths about stress	CBSE	Mr. C.B.Jadli
3	28.05.2021	06:00 am to 07:30 pm	1 Hr	Vaccine for Mental Health in Todays Scenario	OTHER(ROTARY CLUB OF AMBALA)	PadmaShri Dr Punam Suri
4	03.05.2021	01:00 am to 02:00 pm	1 Hr	PHONETIC WORKSHOP	OTHER (JOLLY PHONICS)	MS ANKITA GADA
5	08.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
6	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	OTHER	MS MAYA NAIR
7	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE
8	20.05.2021	05:00pm to 06:00pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	OTHER	MS.TEJASHREE
9	21.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	CBSE	MS. PRATIKSHA KAPADIA
•	TOTAL NU	MBER OF HOURS	9 Hrs			
NAMI	E OF TEACHE	CR: Priti Deshmukh		-		
SUBJI		SECTI	ON: PRE-P	RIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENDE	D:
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.05.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	STORY TELLING IN CLASSROOM (UNPAID)	CBSE	DR. RAJ SANGWAAN
2	11.05.2021	02:30 am to 03:30 pm	1 Hr	TEACHING AND LEARNING STYLE (UNPAID)	CBSE	MRS. RANJANA BHARADWAAJ
3	27.05.2021	11:00 am to 12:00 am	1 Hr	PRE PRIMARY TEACHING , ROLE OF RHYMES , RHYTHM AND	CBSE	MRS .RITU BAJPAI
4	12.05.21	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	COMMUNICATION ON COVID 19	CBSE	DHARMADHIKARI
5	28.05.2021	06:00 am to 07:30 pm	1 Hr	IN TODAYS SCENARIO	CLUB OF AMBALA)	
6	10 .05 21	01:00 am to 02:00 pm	2 Hrs	PHONETIC WORKSHOP	PHONICS)	MS .ANKITA GADA
7	08.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	IN HOUSE	MS MAYA NAIR
8	15.05.2021	09:30 am to 10:30 am	1 Hr	CONVERSATION WORK SHOP	IN HOUSE	MS MAYA NAIR
9	19.05.2021	05:15pm to 06:15 pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	IN HOUSE	MS.TEJASHREE
10	20.05.2021	05:00pm to 06:00pm	1 Hr	LEARN POWER POINT	IN HOUSE	MS.TEJASHREE
11	21.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	CBSE	MS. PRATIKSHA KAPADIA
	TOTAL NU	MBER OF HOURS	12 Hrs			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (MAY)

NAME OF TEACHER: SUNITA SHARMA

NAM	E OF TEACH	IEK: SUNITA SHAKM	IA			
SUBJ	ECT : ENGL	ISH, EVS, MATHS		SECTION : PRIMARY	NC	O. OF WEBINARS ATTENDED 9
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Child Psychology, Understanding Developmental satges.	CBSE	Arvind Shrivastava
2	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
3	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication	CBSE	Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Dr. Sudha Acharya, Dr. Gagandeep Gulathi & Peer Leaders
4	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra
5	17.05.2021	05:30 pm to 06:45 pm	1 Hr 15 Mins	Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0	CBSE	Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar
6	17.05.2021	04:15 pm to 05:15 pm	1 Hr	Joyful Mathematics in Learning	CBSE	Anurodh Chitra
7	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	How to pursue co - curricular interests with online learning?	HT Dialogues	Pandey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil Sabhnani.
8	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	D. A. V. Public School, Thane	Dr. Pratiksha Kapadia
9	28.05.2021	06.00 pm to 07.30 pm	1 Hr 30 Mins	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club of Ambala	Dr. Punam Suri ji
	TOTAL N	IUMBER OF HOURS	12 Hrs 45 Min	S		
NAM	E OF TEACH	IER: REGINA N.				
SUBJ	ECT : ENGL	ISH, EVS, MATHS		SECTION : PRIMARY	NO.	OF WEBINARS ATTENDED : 8
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER

	1					7
				Correction Technique using Google		
1	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
				Child Psychology- Understanding		
2	11.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	developmental stages	CBSE	Dr. Sandeep Kumar
						אות: אום אום אום אום אום אום אום אום. איז אום אום אום אום אום אום אום אום אום אום
				Health and Wellness Series: Care,		Dr. Sudha Acharya, Dr. Gagandeep
3	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Compassion & Communication	CBSE	Gulathi & Peer Leaders
	12.05.2021		2 111		CDDL	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi
4	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinklink and Padlet	In House Training	Vishwamitra
5	19.05.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Value education and its significance	CBSE	Ms. Vijay Vishwakarma
						Dr Poojasnivam Jaitiy, Dr. Asnok k
				How to pursue co-curricular interests with		Pandey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil
6	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	online learning?	HT Dialogues	Sabhnani.
0	21.05.2021	02.50 pm to 05.50 pm	1 ПГ	omme rear ming.	DAV Public School.	Sabinani.
7	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	Thane	Dr. Pratiksha Kapadia
				Vaccine for Mental Health in Today's	Rotary Club of	
8	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr 30 Mins	Scenario	Ambala	Dr. Punam Suri ji
		UMBER OF HOURS	11 Hrs 30 Min	e		
NAM	E OF TEACH	IER: LESSY N.				
SUBT	ECT · ENGL	ISH, EVS, MATHS		SECTION : PRIMARY	NO OF W	EBINARS ATTENDED : 8
SK.	DATE OF					
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Correction Technique using Google		
1	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
				Health and Wellness Series: Care,		Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,
2	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Compassion & Communication	CBSE	Dr. Sudha Acharya, Dr. Gagandeep
	45 05 0001	44-00 am (+ 04-00	0.11	Thinglink and Podlat		Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi
3	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the	In House Training	Vishwamitra
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:45 pm	1 Hr 15 Mins	Corona Times-2.0	CBSE	Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar
	17.03.2021	00.00 pm to 00.40 pm	111113 101113			
_	04.05.000			How to pursue co - curricular interests		Pandey, Mrs. Malini Narayanan,
5	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	with online learning?	HT Dialogues DAV Public School,	Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil
6	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	Thane	Dr. Pratiksha Kapadia
7	22.05.2021	01:30 pm to 02:45 pm	1 Hr 1 Hr 15 Mins	Role of Theatre and Drama in Classroom	CBSE	Dr.Ankush Sharma
	23.03.2021	01.30 pm to 02:45 pm	1 111 13 WIIIIS	Vaccine for Mental Health in Today's	Rotary Club of	
,				vaccine for mental nearth in rouay s		
8	28.05.2021	06.00 pm to 07.30 pm	1 Hr 30 Mins	Scenario	Ambala	Dr. Punam Suri ji
-		06.00 pm to 07.30 pm		5		Dr. Punam Suri ji

SUBJ	ECT : ENGL	ISH, EVS, MATHS		SECTION : PRIMARY	NO. 0	F WEBINARS ATTENDED : 9
N 17	DAIL OF					
SK. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
110.	WEDINAK	WEDINAK	DURATION	Child Psychology, Understanding	CAILGORI	NAME OF STEAKER
1	06.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Developmental satges.	CBSE	Arvind Shrivastava
				Correction Technique using Google		
2	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
						Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpa
				Health and Wellness Series: Care,	0005	Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra
3	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Compassion & Communication	CBSE	Dr. Sudha Acharya,
4	45 05 2024	11.20 cm to 01.20 mm	2.11-	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra
4	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Health and Wellness Series: Brave the	In nouse maining	Visitwallitta
5	17.05.2021	05:30 pm to 06:45 pm	1 Hr 15 Mins	Corona Times-2.0	CBSE	Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar
U				The Values to Reckon, Need of Value		
6	20.05.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Education.	CBSE	Ms. Bhavna Arora
				How to pursue co - curricular interests		Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k
7	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	with online learning?	HT Dialogues	Pandey, Mrs. Malini Narayanan,
8	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	-	Dr. Pratiksha Kapadia
				vaccine for iviental Health in Today's		
9	28.05.2021	06.00 pm to 07.30 pm	1 Hr 30 Mins	Scenario	Rotary Club of Amba	Dr. Punam Suri ji
	TOTAL N	NUMBER OF HOURS	12 Hrs 45 Min	- S		
NAM	E OF TEACH	IER: SAGARIKA M.				
SUBJ	ECT : ENGL	ISH, EVS, MATHS		SECTION : PRIMARY	NO. OF WE	BINARS ATTENDED : 9
R. NO	E OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	05.05.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Education For A Peaceful World	CBSE (paid)	Mrs.Mamta Sabharwal
2	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
				Health and Wellness Series: Care,		Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Dr.
3	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Compassion & Communication	CBSE	Sudha Acharya,
4	13.05.2021	04:00 pm to 05:15 pm	1 Hr 15 Mins	Connecting and communicating with parents	CBSE	Dr. C. B. Mishra
5	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra
	17.05.2021	05:30 pm to 06:45 pm	1 Hr 15 Mins	Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0		Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar
6				How to pursue co - curricular interests with		Dr Poojasnivam Jaitiy, Dr. Asnok k Pande Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi
6				non to pursue co - curricular interests with		
-	21 05 2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	online learning?	HT Dialogues	Padmakumar.
6 7 8	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm 10:00 am to 11:00 am	1 Hr 1 Hr	online learning? Ergonomics For Teachers	D. A. V. PUDIIC	Padmakumar, Dr. Pratiksha Kapadia
7		02:30 pm to 03:30 pm 10:00 am to 11:00 am 06.00 pm to 07.30 pm	1 Hr 1 Hr 1 Hr 30 Mins		D. A. V. PUDIIC	Dr. Pratiksha Kapadia

NAMI	NAME OF TEACHER: RADHIKA MALLAPUR							
SUBJI	ECT : ENGL	ISH, EVS, MATHS		SECTION : PRIMARY	RY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 9			
R. NO	E OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	08.05.2021	12.00 pm to 02.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques using Google classroom Popplet	Inhouse Training	Ms. Tejashree K Ms. Padmavati		
2	10.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Digital learning and Managment	CBSE	Ms. Mona Chopra		
3	12.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Working with Learning Disabilities	CBSE	Mr. Praveen Kumar		
4	12.05.2021	04.00 pm to 06.00 pm	2 Hrs	Health and Wellness Series :Care Compassion,& Communication.	CBSE	Rama Sharma DR Jitendra Nagpal, Mr.Manoj Ahuja		
5	15.05.2021	12.00 pm to 02.00pm	2 Hrs	Thinklink, Padlet (Apps to cultivate students creativity and imagination)	Inhouse Training	Ms. Varsha Mate and Ms. Purvi Vishwamitra		
6	17.05.2021	05,:30 pm to 6.:45 pm	1 Hr 15 mins	Brave the Carona	DAV Public School Gurugram	DR.Nisha PeshinAndDR Arvind Kumar		
7		03:00pm to 04:00 pm	1 Hr	How to pursue co-curricular interest with online learning	HT Schools	Dr. Poojashivam, Dr.Ashok P, Mrs. Malini, Ms. Aswathi, Dr. Sunil.S		
8	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	. Thane	Dr. Pratiksha Kapadia		
9	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr 30mins	vaccine for iviental fleann in 1 oday s Scenario	Kotary Club , Ambala	Dr. Punam Suri		
	TOTAL N	UMBER OF HOURS	12 Hrs 45 min	S				
NAMI	E OF TEACH	IER: MONICA D.						
		ISH, EVS, MATHS		SECTION : PRIMARY	NO. (DF WEBINARS ATTENDED : 9		
R. NO	E OF WEBI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati		
2	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr		In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra		
3	17.05.2021	05:30 pm to 06:45 pm	1 Hr 15 Mins	Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0	CBSE	Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar		
4	17.05.2021	04:15 pm to 05:15 pm	1 Hr	Joyful Mathematics in Learning	CBSE	Anurodh Chitra		
5	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	How to pursue co - curricular interests with online learning?	HT Dialogues	Pandey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil Sabhnani.		
6	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	D. A. V. Public School, Thane	Dr. Pratiksha Kapadia		
7	25.05.2021	01:30 pm to 02:45 pm	1 Hr 15 Mins	Role of Theatre and Drama in Classroom	CBSE	Dr.Ankush Sharma		
8	28.05.2021	06.00 pm to 07.30 pm		Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club of Ambala	Dr. Punam Suri ji		
9	29.05.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr		CBSE	MS Swapna Nair		
		IUMBER OF HOURS						

SUBJI	ECT : ENGL	LISH, EVS, MATHS		SECTION: PRIMARY NO.		OF WEBINARS ATTENDED :9
	DALEUR					
SK. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
2	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Health and Wellness Series : Care Compassion & Communications	CBSE	Rama Sharma Dr. Jitendra Nagpal, Mr.Manoj Ahuja
3	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:45 pm	1 Hr.15 Min	Brave the Corona	DAV Public School Gurugram	Dr.Nisha Peshin and Dr. Arvind Kuma
5	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	with online learning?	HT Dialogues	Pandey, Mrs. Malini Narayanan,
6	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers Vaccine for Mental Health in Today's	DAV Public School . Thane Rotary Club ,	Dr. Pratiksha Kapadia
7	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr 30 Min	Scenario	Ambala	Dr. Punam Suri ji
8	29.05.2021	11:00 am to 12:00 pm		Gamification in Learning	CBSE	Mr.Krish Bhatt
9	31.05.2021 00.05.2021	01:30 pm to 02:30 pm 00:00 am to 00:00 pm	1 Hr 1 Hr	Understanding Gender and their relationship	CBSE	Ms. Anupama Sharma

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE

SESSION : 2021 - 2022

WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION (MAY)

NAME OF TEACHER: PADMAJA

		, EVS, Maths, Gk, ME	C	SECTION: PRIMARY NO.		OF WEBINARS ATTENDED : 9
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple intelligence	CBSE	Arti Chopra
2	08.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	National Education Policy - 2020 Health and Wellness Series : Care	CBSE	Dr. Eswari Prabhakaran Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Mr. Manoj
3	12.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr30 mins	Compassion & Communications	CBSE	Ahuja
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:30 pm	1 Hr	Brave the Corona Times 2.0	DAV Public School, Gurg	Dr.Nisha Peshin and Dr. Arvind Kumar
5	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers Vaccine for Mental Health in Today's	DAV Public School, Than	Dr. Pratiksha Kapadia
6	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Scenario	Rotary Club, Ambala	Dr. Punam Suri ji
7	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
8	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra
9	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	How to pursue co - curricular interests with online learning?	HT Dialogues	Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey, Mrs. Malini Narayanan,
	TOTAL N	UMBER OF HOURS	12 hrs 30 mins.			
NAM	E OF TEACH	ER: MANISHA A. KU	LKARNI			
		, EVS, Maths, Gk, ME		ECTION : PRIMARY	NO. OF WEBINA	RS ATTENDED : 9
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12.05.2021	02:00 am to 03:00 pm	1 Hr	Working with Learning Disablities	CBSE	Pravin Kumar
2	19.05.2021	03:00 am to 04:00 pm	1 Hr	Value Education and it's signigicance	CBSE	Ira Vishwakarma
3	12.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr30 mins	Health and Wellness Series : Care Compassion & Communications	CBSE	Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal,
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:30 pm	1 Hr	Brave the Corona Times 2.0	DAV Public School, Gurg	Dr.Nisha Peshin and Dr. Arvind Kumar
5	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	DAV Public School, Than	Dr. Pratiksha Kapadia
6	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club, Ambala	Dr. Punam Suri ji
7	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
8	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra
9	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	How to pursue co - curricular interests with online learning?	HT Dialogues	Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey, Mrs. Malini
9		NUMBER OF HOURS				

NAM	NAME OF TEACHER: MANISHA N.							
SUB.	JECT : ENGLI	SH, EVS & MATHS		SECTION : PRIMARY	NO. OI	F WEBINARS ATTENDED : 9		
SK.	DATE OF			TOPIC				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
				Child Psychology, Understanding	CDCT			
1	06.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Developmental satges.	CBSE	Arvind Shrivastava		
	00.05.0001	11 20 / 01 20	a 11	Correction Technique using Google				
2	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati		
				Health and Wellness Series: Care,		Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal,		
3	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Compassion & Communication	CBSE	Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,		
4	14.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Stress Management Technique	CBSE	Dr. Harita Arora		
_	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra		
				Health and Wellness Series: Brave the				
6	17.05.2021	05:30 pm to 06:45 pm	1 Hr 15 Mins	Corona Times-2.0	CBSE	Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar		
						Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey,		
				How to pursue co - curricular interests		Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi		
7	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	with online learning?	HT Dialogues	Padmakumar, Dr. Sunil Sabhnani.		
,		olico più to ocico più			D. A. V. Public School,			
8	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	Thane	Dr. Pratiksha Kapadia		
				Vaccine for Mental Health in Today's		I		
9	28.05.2021	06.00 pm to 07.30 pm	1 Hr 30 Mins	Scenario	Rotary Club of Ambala	Dr. Punam Suri ji		
	TOTAL N	UMBER OF HOURS	12 Hrs 45 Mins	5				
NAN	IE OF TEACH	ER• RADHIKA P						
		ER: RADHIKA P.		SECTION · PRIMARY	NO OF	WERINARS ATTENDED • 9		
SUB.	JECT : ENGLI	SH, EVS & MATHS		SECTION : PRIMARY	NO. OF	F WEBINARS ATTENDED : 9		
SUB. SR.	JECT : ENGLI DATE OF	SH, EVS & MATHS TIME OF	DURATION					
SUB.	JECT : ENGLI	SH, EVS & MATHS	DURATION	ТОРІС	NO. OF CATEGORY	WEBINARS ATTENDED : 9 NAME OF SPEAKER		
SUB. SR.	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR		TOPIC Child Psychology, Understanding	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
SUB. SR.	JECT : ENGLI DATE OF	SH, EVS & MATHS TIME OF	DURATION 1 Hr	TOPIC Child Psychology, Understanding Developmental satges.				
SUB. SR. NO. 1	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	TOPIC Child Psychology, Understanding Developmental satges. Correction Technique using Google	CATEGORY CBSE	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava		
SUB. SR.	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm		TOPIC Child Psychology, Understanding Developmental satges. Correction Technique using Google Classroom, Popplet	CATEGORY	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati		
SUB. SR. NO. 1 2	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm	1 Hr 2 Hr	TOPIC Child Psychology, Understanding Developmental satges. Correction Technique using Google Classroom, Popplet Health and Wellness Series: Care,	CATEGORY CBSE In House Training	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Kama Sharma, Dr. Jienura Pagpar, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,		
SUB. SR. NO. 1 2 3	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021 12.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 04:00 pm to 06:00 pm	1 Hr 2 Hr 2 Hr	TOPICChild Psychology, UnderstandingDevelopmental satges.Correction Technique using GoogleClassroom, PoppletHealth and Wellness Series: Care,Compassion & Communication	CATEGORY CBSE In House Training CBSE	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Kama Sharma, Dr. Juchura Ivagpai, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Dr. Sudha Acharya, Dr.		
SUB. SR. NO. 1 2	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm	1 Hr 2 Hr	TOPICChild Psychology, Understanding Developmental satges.Correction Technique using Google Classroom, PoppletHealth and Wellness Series: Care, Compassion & CommunicationThinglink and Padlet	CATEGORY CBSE In House Training	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Kama Sharma, Dr. Jienura Pagpar, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,		
SUB. SR. NO. 1 2 3 4	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021 12.05.2021 15.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 04:00 pm to 06:00 pm 11:30 am to 01:30 pm	1 Hr 2 Hr 2 Hr 2 Hr	TOPICChild Psychology, Understanding Developmental satges.Correction Technique using Google Classroom, PoppletHealth and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the	CATEGORY CBSE In House Training CBSE In House Training	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Kama Sharma, Dr. Jichura Pagpai, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Dr. Sudha Acharya, Dr. Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra		
SUB. SR. NO. 1 2 3	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021 12.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 04:00 pm to 06:00 pm	1 Hr 2 Hr 2 Hr	TOPICChild Psychology, Understanding Developmental satges.Correction Technique using Google Classroom, PoppletHealth and Wellness Series: Care, Compassion & CommunicationThinglink and Padlet	CATEGORY CBSE In House Training CBSE	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Kama Sharma, Dr. Jichura Pagpai, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Dr. Sudha Acharya, Dr. Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra		
SUB. SR. NO. 1 2 3 4	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021 12.05.2021 15.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 04:00 pm to 06:00 pm 11:30 am to 01:30 pm	1 Hr 2 Hr 2 Hr 2 Hr	TOPICChild Psychology, Understanding Developmental satges.Correction Technique using Google Classroom, PoppletHealth and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the	CATEGORY CBSE In House Training CBSE In House Training	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Kama Sharma, Dr. Juchura Ivagpai, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Dr. Sudha Acharya, Dr.		
SUB. SR. NO. 1 2 3 4	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021 12.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 21.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 04:00 pm to 06:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 06:45 pm 02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr 2 Hr 2 Hr 2 Hr 1 Hr 15 Mins 1 Hr	TOPICChild Psychology, Understanding Developmental satges.Correction Technique using Google Classroom, PoppletHealth and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0How to pursue co - curricular interests with online learning?	CATEGORY CBSE In House Training CBSE In House Training CBSE HT Dialogues	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Nama Sharma, Dr. Jitchura Pagpai, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Dr. Sudha Acharya, Dr. Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr roojasmvani Jauuy, Dr. Asnok K randey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr.		
SUB. SR. NO. 1 2 3 4 5 6 7	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021 12.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 21.05.2021 22.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 04:00 pm to 06:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 06:45 pm 02:30 pm to 03:30 pm 10:00 am to 11:00 am	1 Hr 2 Hr 2 Hr 2 Hr 2 Hr 1 Hr 15 Mins 1 Hr 1 Hr	TOPICChild Psychology, Understanding Developmental satges.Correction Technique using Google Classroom, PoppletHealth and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Thinglink and PadletHealth and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0How to pursue co - curricular interests with online learning?Ergonomics For Teachers	CATEGORY CBSE In House Training CBSE In House Training CBSE HT Dialogues D. A. V. Public School,	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Sudha Sharma, Dr. Suchura Magpan, Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr Proojasmvam Jatuy, Dr. Asnok K Panuey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Dr. Pratiksha Kapadia		
SUB. SR. NO. 1 2 3 4 5 6	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021 12.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 21.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 04:00 pm to 06:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 06:45 pm 02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr 2 Hr 2 Hr 2 Hr 1 Hr 15 Mins 1 Hr	TOPIC Child Psychology, Understanding Developmental satges. Correction Technique using Google Classroom, Popplet Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0 How to pursue co - curricular interests with online learning? Ergonomics For Teachers Verbal Communication	CATEGORY CBSE In House Training CBSE In House Training CBSE HT Dialogues	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Nama Sharma, Dr. Jitchura Pagpai, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Dr. Sudha Acharya, Dr. Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr roojasmvani Jauuy, Dr. Asnok K randey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr.		
SUB. SR. NO. 1 2 3 4 5 6 7	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021 12.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 21.05.2021 22.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 04:00 pm to 06:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 06:45 pm 02:30 pm to 03:30 pm 10:00 am to 11:00 am	1 Hr 2 Hr 2 Hr 2 Hr 2 Hr 1 Hr 15 Mins 1 Hr 1 Hr	TOPICChild Psychology, Understanding Developmental satges.Correction Technique using Google Classroom, PoppletHealth and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Thinglink and PadletHealth and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0How to pursue co - curricular interests with online learning?Ergonomics For Teachers	CATEGORY CBSE In House Training CBSE In House Training CBSE HT Dialogues D. A. V. Public School,	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Sudha Sharma, Dr. Suchura Magpan, Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr Proojasmvam Jatuy, Dr. Asnok K Panuey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Dr. Pratiksha Kapadia		
SUB. SR. NO. 1 2 3 4 5 6 7 8	JECT : ENGLI DATE OF WEBINAR 06.05.2021 08.05.2021 12.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 21.05.2021 22.05.2021 27.05.2021 28.05.2021	SH, EVS & MATHS TIME OF WEBINAR 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 04:00 pm to 06:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 06:45 pm 02:30 pm to 03:30 pm 10:00 am to 11:00 am 03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr 2 Hr 2 Hr 2 Hr 1 Hr 1 Hr 15 Mins 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	TOPICChild Psychology, Understanding Developmental satges.Correction Technique using Google Classroom, PoppletHealth and Wellness Series: Care, Compassion & CommunicationThinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0How to pursue co - curricular interests with online learning?Ergonomics For Teachers Verbal Communication vaccine for Mental Health in Today s Scenario	CATEGORY CBSE In House Training CBSE In House Training CBSE HT Dialogues D. A. V. Public School, CBSE	NAME OF SPEAKER Arvind Shrivastava Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Sudha Sharma, Dr. Juthura Nagpan, Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr Foojasmvani Jatuy, Dr. Asnok K Fanuey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Dr. Pratiksha Kapadia Ms. Vipin Sharma		

NAM	NAME OF TEACHER: GOPA SENGUPTA							
		, EVS, Maths, Gk, ME		TION : PRIMARY	NO. OF WEBINARS	ATTENDED :		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	05.05.2021	pm 04:00 pm to 05:00	1 Hr	Education For A Peaceful World	CBSE (paid)	Mrs.Mamta Sabharwal		
2	07.05.2021	pm 11.00 pm to 01.30	1 Hr	Sustainable Green Schools	CBSE (paid)	Dr. Prerna Mitra		
3	08.05.2021	pm	2 Hr	Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati		
4	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm 11:30 am to 01:30	2 Hr	Health and Wellness Series : Care Compassion & Communications	CBSE	Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Dr. Sudha Acharya, Dr. Gagandeep Gulathi & Peer Leaders Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi		
5	15.05.2021		2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Vishwamitra		
6	16.05.2021	pm 11:00 am to 12:00 pm	2 Hr	Gamification In Learning		Dr. Pratibha Kohli		
7	17.05.2021	pm	1 Hr15Mins	Corona Times-2.0	CBSE	Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar		
		02:30 pm to 03:30		How to pursue co - curricular interests		Pandey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil		
8	21.05.2021	pm	<u>1 Hr</u>	<u> </u>	0	Sabhnani.		
9		10:00 am to 11:00 am	<u>1 Hr</u>	Ergonomics For Teachers	AV Public School . Than	<u>^</u>		
10		06:00 pm to 07:00 pm UMBER OF HOURS		ccine for Mental Health in Today's Scena	Rotary Club , Ambala	Dr. Punam Suri ji		
	TOTAL N	UNIDER OF HOURS						
NAM	E OF TEACH	ER:SANSKRITI K.						
SUBJ	ECT : English	, EVS, Maths, Gk, ME	E	SECTION : PRIMAR	RY	NO. OF WEBINARS ATTENDED :8		
R. NO	FE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	25.05.2021	02:00 am to 03:00 pm	1 Hr	Interdisciplinary Project Learning	CBSE	R.K.Srivastava		
2	12.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr30 mins	Health and Wellness Series : Care Compassion & Communications	CBSE	Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Mr. Manoj Ahuja		
3	17.05.2021	05:30 pm to 06:30 pm	1 Hr		DAV Public School, Gurgram	Dr.Nisha Peshin and Dr. Arvind Kumar		
4	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	Thane	Dr. Pratiksha Kapadia		
5	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr		Rotary Club, Ambala	Dr. Punam Suri ji		
6	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati		
	15.05.2021	-	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra		
8		02:30 pm to 03:30 pm		How to pursue co - curricular interests with online learning?	HT Dialogues	Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil		
	TOTAL N	UMBER OF HOURS	10Hrs 30mins					

NAM	NAME OF TEACHER: MRINAL K.								
SUBJ	IECT :	SI	ECTION : PRI	MARY NO. OF V	VEBINARS ATTENDED	:			
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙΟ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	07.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Understanding Multiple intelligence	CBSE	Arti Chopra			
2	08.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	National Education Policy - 2020 Health and Wellness Series : Care		Dr. Eswari Prabhakaran Rama Snarma, Dr. Jitendra Nagpai, Mr.			
3	12.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1 Hr30 mins	Compassion & Communications		Manoj Ahuja			
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:30 pm	1 Hr	Brave the Corona Times 2.0	DAV Public School, Gurg	Dr.Nisha Peshin and Dr. Arvind Kumar			
5	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	DAV Public School, Than	Dr. Pratiksha Kapadia			
6	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club, Ambala	Dr. Punam Suri ji			
7	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati			
8	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet		Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra			
9	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	How to pursue co - curricular interests with online learning?	H F Dialogues	Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey, Mrs. Malini Naravanan,			
	TOTAL NUMBER OF HOURS 12 hrs 30 mins.								
NAM	E OF TEACH	ER: POORVA T.							
SUBJ	IECT : Englis	h,Maths,Evs,G.K,M.E		SECTION: PRIMARY	NO. 0	F WEBINARS ATTENDED :08			
SR.	DATE OF	TIME OF							
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
				Correction Technique using Google					
1	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati			
2	12.05.2021	03:30 pm to 04:30 pm	2 Hr	Online Data handling	CBSE				
3	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra			
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:30 pm	1 Hr	Brave the Corona Times 2.0	DAV Public School, Gurg	Dr.Nisha Peshin and Dr. Arvind Kumar			
		r r		How to pursue co - curricular interests	ý 8	Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey,			
5	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	with online learning?	HT Dialogues	Mrs. Malini Narayanan,			
6	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	DAV Public School, Than	Dr. Pratiksha Kapadia			
7	27.05.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Post covid schooling	CBSE	Mr.Sandip Sandhiyal			
8	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club, Ambala	Dr. Punam Suri ji			
			11 hrs			-			

NAME OF TEACHER: ARPITA G.

NAM	E OF TEACH	ER: ARPITA G.				
SUBJ	IECT :	SI	ECTION : PRI	MARY NO. OF V	VEBINARS ATTENDED	:
SR.	DATE OF	TIME OF				
			DUDATION	TODIC	CATECODY	
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	09 05 2021	11.20 cm to 01.20 nm	2 11.	Correction Technique using Google	In House Training	Ma Taiachuaa Ma Dadmayati
1	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Classroom, Popplet		Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal,
						Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,
				Health and Wellness Series: Care,		Dr. Sudha Acharya, Dr. Gagandeep Gulathi
2	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Compassion & Communication	CBSE	& Peer Leaders
3	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet		Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra
Ū	1010012021			Health and Wellness Series: Brave the		
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:45 pm	1 Hr 15 Mins	Corona Times-2.0	CBSE	Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar
		· · ·				Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey,
						Mrs. Malini Narayanan,
				How to pursue co - curricular interests		Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil
5	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	with online learning?		Sabhnani.
6	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	D. A. V. Public School, Th	2
7	27.05.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Verbal Communication	CBSE	Ms. Vipin Sharma
	TOTAL NU	MBER OF HOURS	<mark>10Hrs 15 Min</mark>			
NT A N/I		ER: GURPREET J.				
INAN	E OF IEACH	EK: GUNFKEEI J.				
SUBJ	ECT : English	,EVS.Maths,Gk,ME		SECTION : PRIMARY	NO. OF	WEBINARS ATTENDED : 8
SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	
NU.	WEDINAK	WEDINAK	DUKATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	11.20 cm to 01.20 nm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
1	00.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 111	Classi dolli, i oppiet		Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal,
				Health and Wellness Series: Care,		Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,
2	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Compassion & Communication	CBSE	Dr. Sudha Acharya, Dr. Gagandeep Gulathi
3	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet		Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra
5	10,00,4041	11.50 am to 01.50 pm	<i>4</i> 111	Health and Wellness Series: Brave the	In House II alling	1120. v ul 511u 112uu, 1125. L ul avi v 1511 v annu a
4	17.05.2021	05:30 pm to 07:00 pm	1 Hr 30 Mins	Corona Times-2.0	CBSE	Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar
		. · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·		How to pursue co - curricular interests		Mrs. Malini Narayanan,
5	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	with online learning?		Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil
6	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	DAV Public School . Than	
				Vaccine for Mental Health in Today's		*
7	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Scenario	Rotary Club , Ambala	Dr. Punam Suri ji
8	31.05.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Experimental learning in practice	CBSE	Dr Pratibha Kohli
	TOTAL N	UMBER OF HOURS	11 Hr 30 Mins			

NAME OF TEACHER: SWARNALATHA

SUBJ	JECT : En	ng,EVS,Maths,GK,ME		SECTION : PRIMARY	NO. OF W	EBINARS ATTENDED : 7	
SR.	DATE OF	TIME OF					
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
110.			DORAHON	Correction Technique using Google	CAILOOKI	NAME OF STEAKER	
1	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati	
-	00.02.2021	11.00 uni to 01.00 pm				Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal,	
			l			Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,	
						Dr. Sudha Acharya, Dr. Gagandeep Gulathi	
2	20.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Mindfulness	CBSE	& Peer Leaders	
3	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra	
4	18.05.2021	03:00 pm to 04:15 pm	1 Hr 15 Mins	Happy Teachers creating Happy Spaces		Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar	
						Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey,	
						Mrs. Malini Narayanan,	
-	21.05.2021	02.20 (02.20	4 77	How to pursue co - curricular interests		Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil	
5	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	with online learning?	U	Sabhnani.	
6	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers Vaccine for Mental Health in Today's	D. A. V. Public School, Th	Dr. Pratiksha Kapadia	
7	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Scenario	Rotary Club, Ambala	Dr. Punam Suri ji	
,					Inotal y Club, Allibala		
		UMBER OF HOURS	10 Hr 15 Mins				
NAM	E OF TEACH	ER: VAISHALI N.					
SUBJ	IECT: Eng, I	EVS, Maths, GK, ME		SECTION : PRIMARY NO. OF WI		WEBINARS ATTENDED :9	
SR.	DATE OF	TIME OF					
NO.							
			DURATION	TOPIC	CATECORY	NAME OF SPEAKER	
110.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
	WEBINAR	WEBINAR		Correction Technique using Google			
1			DURATION 2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet		NAME OF SPEAKER Ms. Tejashree, Ms. Padmavati	
	WEBINAR	WEBINAR		Correction Technique using Google	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati	
1	WEBINAR 08.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding	In House Training CBSE	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal,	
1	WEBINAR 08.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm	2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care,	In House Training CBSE	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag	
1 2 3	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm	2 Hr 1 Hr 2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication	In House Training CBSE CBSE	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,	
1 2 3 4	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021 14.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm 02:00 pm to 03:00 pm	2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Stress Management	In House Training CBSE CBSE CBSE	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Ms.Harita Arora	
1 2 3	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm	2 Hr 1 Hr 2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Stress Management Thinglink and Padlet	In House Training CBSE CBSE CBSE	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,	
1 2 3 4 5	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021 14.05.2021 15.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm	2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 2 Hr 2 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Stress Management Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the	In House Training CBSE CBSE CBSE In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Ms.Harita Arora Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra	
1 2 3 4	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021 14.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm 02:00 pm to 03:00 pm	2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Stress Management Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0	In House Training CBSE CBSE CBSE In House Training CBSE	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Ms.Harita Arora Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar	
1 2 3 4 5 6	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021 14.05.2021 15.05.2021 17.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 07:00 pm	2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 1 Hr 30 Mins	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Stress Management Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0 How to pursue co - curricular interests	In House Training CBSE CBSE CBSE In House Training CBSE	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Ms.Harita Arora Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey,	
1 2 3 4 5 6 7	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021 14.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 21.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 07:00 pm 02:30 pm to 03:30 pm	2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 30 Mins 1 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Stress Management Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0 How to pursue co - curricular interests with online learning?	In House Training CBSE CBSE CBSE In House Training CBSE HT Dialogues	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Ms.Harita Arora Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey, Mrs. Malini Narayanan,	
1 2 3 4 5 6	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021 14.05.2021 15.05.2021 17.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 07:00 pm	2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 1 Hr 30 Mins	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Stress Management Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0 How to pursue co - curricular interests	In House Training CBSE CBSE CBSE In House Training CBSE	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Ms.Harita Arora Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey, Mrs. Malini Narayanan,	
1 2 3 4 5 6 7	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021 14.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 21.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 07:00 pm 02:30 pm to 03:30 pm	2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 30 Mins 1 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Stress Management Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0 How to pursue co - curricular interests with online learning? Ergonomics For Teachers	In House Training CBSE CBSE CBSE In House Training CBSE HT Dialogues DAV Public School . Than	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Ms.Harita Arora Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey, Mrs. Malini Narayanan,	
1 2 3 4 5 6 7 8 9	WEBINAR 08.05.2021 11.05.2021 12.05.2021 14.05.2021 15.05.2021 17.05.2021 21.05.2021 22.05.2021 28.05.2021	WEBINAR 11:30 am to 01:30 pm 02:00 pm to 03:00 pm 04:00 am to 06:00 pm 02:00 pm to 03:00 pm 11:30 am to 01:30 pm 05:30 pm to 07:00 pm 02:30 pm to 03:30 pm 10:00 am to 11:00 am	2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 2 Hr 1 Hr 30 Mins 1 Hr 1 Hr 1 Hr 1 Hr	Correction Technique using Google Classroom, Popplet Child Psychology, Understanding Developmental stages. Health and Wellness Series: Care, Compassion & Communication Stress Management Thinglink and Padlet Health and Wellness Series: Brave the Corona Times-2.0 How to pursue co - curricular interests with online learning? Ergonomics For Teachers Vaccine for Mental Health in Today's	In House Training CBSE CBSE CBSE In House Training CBSE HT Dialogues DAV Public School . Than	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati Dr. Sandeep Kumar Sihag Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal, Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra, Ms.Harita Arora Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey, Mrs. Malini Narayanan, Dr. Pratiksha Kapadia	

NAME OF TEACHER: RINI M.

SUBJECT : SECTION : PRI			ECTION : PRI	MARY NO. OF V	VEBINARS ATTENDED	:08
SK.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
				Child Psychology, Understanding		
1	06.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Developmental satges.	CBSE	Arvind Shrivastava
				Correction Technique using Google		
2	08.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree, Ms. Padmavati
						Ms. Rama Sharma, Dr. Jitendra Nagpal,
						Shri Manoj Ahuja, Dr. Vandana Mishra,
				Health and Wellness Series: Care,		Dr. Sudha Acharya, Dr. Gagandeep Gulathi
3	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	Compassion & Communication	CBSE	& Peer Leaders
4	15.05.2021	11:30 am to 01:30 pm	2 Hr	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Puravi Vishwamitra
				Health and Wellness Series: Brave the		
5	17.05.2021	05:30 pm to 07:00 pm	1 Hr 30 Mins	Corona Times-2.0	CBSE	Dr. Nisha Peshin, Dr. Arvind Kumar
				How to pursue co - curricular interests		Mrs. Malini Narayanan,
6	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	with online learning?	HT Dialogues	Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil
7	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics For Teachers	D. A. V. Public School, Th	Dr. Pratiksha Kapadia
				Vaccine for Mental Health in Today's		
8	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Scenario	Rotary Club , Ambala	Dr. Punam Suri ji
ТО		BER OF HOURS	13hrs 30 Min			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION

SHIVANI GOEL SUBJECT :

SECTION : PRIMARY - COORDINATOR

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 13

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	2.45 pm to 4.30 pm	1 Hr 45 Minutes	Elucidating the Assessment Criteria - Class X	CBSE	Mr. Manoj Ahuja, Dr. Sanyam Bhardwaj, Ms Malini Narayanan, Dr Anju Tandon
2	06.05.2021	5.00 pm to 6.00 pm	1Hr	Ensuring Child Safety	Other(CENTA)	Shubhangi Arpan
3	07.05.2021	1.45 pm to 2.45 pm	1Hr	Joyful Mathematics	CBSE - COE CHANDIGARH	Ishita Mukherjee
4	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	CORRECTION TECHNIQUES USING GOOGLE CLASSROOM POPPLET	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM Ms. PADMAVATI
5	10.05.2021	2.30 pm to 3.30	1Hr	Gamification in Learning	CBSE - COE DELHI	Ms. Deepti Sharma
6	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
7	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION]	Other (Inhouse Training)	Ms.VARSHA MATE Ms. PURAVI VISHWAMITRA
8	15.05.2021	2.00 pm to 4.00 pm	2 Hrs	Assessment & Tabulation of Result for CBSE X Exam	CBSE	Dr Sanyam Bhardwaj
9	15.05.2021	4.00 pm to 5.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Assessment & Tabulation of Result for CBSE X Exam	Sahodaya Schools Complex	Mr Rajeev Garg
10	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
11	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr PRATIKSHA KAPADIA
12	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
13	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		TOTAL	19 Hrs 05 Minutes			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ENGLISH

			_			
	OF TEACHE	R : SIMMI KALS ISH		TION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTEN	DED: 6
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	CORRECTION TECHNIQUES USING GOOGLE CLASSROOM POPPLET	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM & Ms. PADMAVATI
2	12.05.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	MAGIC OF GRATITUDE	CBSE	Ms. GURPREET SINGH
3	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION]	Other (Inhouse Training)	MS.VARSHA MATE & MS. PURAVI VISHWAMITRA
4	14.05.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Minutes	Stress Management and Performance Enhancement	Jindal Institute	Mr. SANJEEV SAHANI
5	22.05.2021	10.00 am to 11.00 am	1Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr PRATIKSHA KAPADIA
	28.05.2021	6.00 pm to 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. PUNAM SURI
6	30.05.2021	03:00 pm to 04:00 pm	1 Hr	Gamification in Learning	CBSE	Ms. Yachana V
		Total No.of Hrs	10 Hrs			
IAME SUBJE		R : ARCHANA S LISH		ECTION : PRIMARY NO. C	F WEBINARS ATTE	NDED: 7
SR. NO.		TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	CORRECTION TECHNIQUES USING GOOGLE CLASSROOM POPPLET	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM Ms PADMAVATI
	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, D Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kau Gulati
3	12.05.2021	03:30 pm to 04:30 pm	1 Hr	Mindfulness	CBSE	Ms. Anurekha

NAME OF TEACHER : ARCHANA SAWANT SUBJECT : ENGLISH SECTION : PRIMARY **NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7** DATE OF TIME OF SR. NO. DURATION WEBINAR WEBINAR TOPIC CATEGORY NAME OF SPEAKER 12.00 noon to THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE Other (Inhouse Ms.VARSHA MATE Ms. 15.05.2021 2 Hrs 2.00 pm STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION] Training) PURAVI VISHWAMITRA 04:30 pm to **Stress Management and Performance** 5 14.05.2021 1 Hr 30 Minutes Jindal Institute Mr Sanjeev Sahani 06:00 pm Enhancement 10.00 am to D.A.V. PUBLIC 1 Hr 6 22.05.2021 ERGONOMICS FOR TEACHERS Dr PRATIKSHA KAPADIA SCHOOL, THANE 11.00 am 6.00 pm to 28.05.2021 1 Hr 30 Minutes Vaccine for Mental Health in Today's Scenario ROTARY CLUB Dr. Punam Suri 7.30 pm Total No.of 11 Hrs Hrs NAME OF TEACHER : GUNJAN AZMANI SUBJECT : ENGLISH SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7 DATE OF TIME OF SR. TOPIC DURATION CATEGORY NAME OF SPEAKER WEBINAR WEBINAR NO. **Correction Techniques Using Google** Other (Inhouse Tejashree Kadam & 10.00 am to 08.05.2021 2 Hrs 11.00 am Classroom Popplet Training) Padmavati Thinkling Padlet [Apps To Captivate 12:00 noon to Other (Inhouse Varsha Mate & Puravi V. 2 Hrs 2 15.05.2021 2:00 pm StudentsCreativity and Imagination] Training) 6.00 pm to 1 Hr 30 min. 3 28.05.2021 Vaccine for Mental Health in Today's Scenario Rotary Club Dr. Punam Suri 7.30 pm 10.00 am to 1 Hr 4 22.05.2021 **Ergonomics for Teachers** Dr Pratiksha Kapadia DAV Thane 11.00 am Social and Spiritual Quotient Among School 3:00 pm to 1 Hr 5 24.05.2021 Children CBSE MR. RK Srivastav 4:00 pm 2:00 pm to 1 Hr 26.05.2021 6 CBSE Self Auditing Anurodh Chitra 3:00 pm 04:30 pm to **Stress Management and Performance** 14.05.2021 1 Hr 30 Minutes Jindal Institute Mr Sanjeev Sahani 06:00 pm Enhancement Total No.of 10 Hrs Hrs

NAME SUBJE		R : NAMITA MAI				
20BJE	CI: ENG	LISH	30	ECTION : PRIMARY NO. C	OF WEBINARS ATTE	NDED: 9
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	CORRECTION TECHNIQUES USING GOOGLE CLASSROOM POPPLET	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM Ms. PADMAVATI
2	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	25.05.2021	01:30 pm to 02:45 pm	1 Hr 15 Minutes	Role of Drama and Theatrs in Classroom	CBSE	Mr. Ankush Sharma
4	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION]	Other (Inhouse Training)	MS.VARSHA MATE MS. PURAVI VISHWAMITRA
5	14.05.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Minutes	Stress Management and Performance Enhancement	Jindal Institute	Mr Sanjeev Sahani
6	17.05.2021	5.30 pm to 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
7	22.05.2021	10.00 am to 11.00 am	1Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr PRATIKSHA KAPADIA
8	28.05.2021	6.00 pm to 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
9	31.05.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	The Values to Reckon, Need of Value Education	CBSE	Ms. Geeta Shukla
		Total No.of Hrs	13 Hrs 35 Min			
NAME SUBJE		R : HARSHITA K LISH		ECTION : PRIMARY NO. C	OF WEBINARS ATTE	NDED: 8
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 noon to 2:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM Ms. PADMAVATI
2	12.05.2021	4:00 pm to 6:00 pm	2 Hrs	COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	15.05.2021	12:00 noon to 2:00 pm	2 Hr	Thinkling Padlet [Apps To Captivate StudentsCreativity and Imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms. Varsha Mate & Ms. Purav V.

NAME OF TEACHER : HARSHITA KANSRA								
SUBJE	ECT: ENG	LISH	SE	ECTION : PRIMARY NO. C	OF WEBINARS ATTE	ENDED: 8		
			-		-			
SR.		TIME OF						
NO.	WEBINAR		DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
4		5:30 pm to		Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES				
-	17.05.2021	6:50 pm	1 Hr 20 Minutes	2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar		
5	22.05.2024	10:00 am to	4.11-	Freemanias for Tasahara		Dr. Drotikoho Konodia		
	22.05.2021	11:00 am 11:00 am to	1 Hr	Ergonomics for Teachers	DAV Thane	Dr Pratiksha Kapadia		
7	28.05.2021	12:00 pm	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	Ms. Suman Tomar		
6	27.05.2021	3:00 pm to 4:00 pm	1 Hr	ANGER FREE SCHOOLS	CBSE	Ms. Seema Behl		
		6:00 pm to						
8	28.05.2021	7:30 pm Total No.of	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri		
		Hrs	11 Hrs 50 mins					
		R : PURAVI VISI						
SUBJE	ECT: ENG	LISH	SE	ECTION : PRIMARY NO. C	OF WEBINARS ATTE	ENDED:7		
SR.	DATE OF							
NO.	WEBINAR	_	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
NO.		12:00 noon to		Correction Techniques Using Google	Other (Inhouse	Ms. TEJASHREE KADAM Ms.		
1	08.05.2021	2:00 pm	2 Hrs	Classroom Popplet	Training)	PADMAVATI		
		2.00 pm				Ms Rama Sharma, Mr Manoj		
		4.00				Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr		
2	12.05.2021	4:00 pm to	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE,	CBSE	Vandana Mishra, Dr Sudha		
		6:00 pm		COMPASSION & COMMUNICATION		Acharya, Dr Gagandeep Kaur		
						Gulati		
3	15.05.2021	12:00 noon to	2 Hr	Thinkling , Padlet [Apps To Captivate	Other (Inhouse	Ms. Varsha Mate & Ms. Puravi		
<u> </u>	13.03.2021	2:00 pm	£ 111	StudentsCreativity and Imagination]	Training)	V.		
4		5:30 pm to		Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES				
Ľ	17.05.2021	6:50 pm	1 Hr 20 mins	2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar		
E		10:00 am to						
5	22.05.2021	11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	DAV Thane	Dr Pratiksha Kapadia		
6	28.05.2021	6:00 pm to 7:30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri		
		4.15 p.m. to			•			
7	24.05.2021	5.15 p.m.	1 Hr	Bloom's Taxonomy and its Application	CBSE	Ms Jyotsna Grover		
		Total No.of Hrs	10 Hrs 50 mins		- • •			
	ļ	1112		1	ļ			

NAME OF TEACHER : MAYA NAIR SUBJECT : ENGLISH

SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8

SR.	DATE OF	TIME OF				
NO.		WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	10.00 am to	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	R.K. Singhal
2	08.05.2021	12.00 noon to	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM Ms. PADMAVATI
3	12.05.2021	4 00 pm to	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
4	13.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE	Shalini Sinha
5	15.05.2021	12:00 noon to 2:00 pm	2 Hr	Thinkling Padlet [Apps To Captivate StudentsCreativity and Imagination]	Other (Inhouse Training)	Varsha Mate & Puravi V.
6	17.05.2021	5.30 pm to 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
7	28.05.2021	6.00 pm to 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
8	22.05.2021	11.00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	DAV Thane	Dr Pratiksha Kapadia
		Total No.of Hrs	11 Hrs 50 mins			
NAME SUBJE		R : VASUNDHAF LISH		ECTION : PRIMARY NO. C	OF WEBINARS ATTE	NDED: 06
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	10.00 am to 11.00 am	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	R.K. Singhal
2	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
3	11.05.21	10.00am to 11 am	1 Hr	Fostering Critical And Creative Literacy	CBSE	Mrs. Manju Gupta

NAME OF TEACHER : VASUNDHARA LINGAYAT

SUBJECT : ENGLISH

SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED: 08

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
4	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
5	15.05.2021	12:00 noon to 2:00 pm	2 Hr	Thinkling Padlet [Apps To Captivate StudentsCreativity and Imagination]	Other (Inhouse Training)	Varsha Mate Puravi V.
6	17.05.2021	5.30 pm to 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
7	28.05.2021	6.00 pm to 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
8	22.05.2021	10.00 am to 11.00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	DAV Thane	Dr Pratiksha Kapadia
		Total No.of Hrs	11 Hrs 50 mins			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -HINDI

NAME OF	TEACHER: POON	NAM RANSHOOR				
SUBJECT	: HINDI		SECTION :	PRIMARY NO. OF WE	BINARS ATTENDED : 0)5
				<u>.</u>		
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Google PDF Checking & Popplet Module	Inhouse Training	Ms.Tejashree Kadam & Ms. Padmavati
2	15.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Thinglink & Padlet	Inhouse Training	Ms. Varsha M.& Ms.Purvi V
3	21.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Leadership Style	COE	Mrs. Vipin Sharma
4	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. Thane.	Dr. Pratiksha Kapadia
5	25.05.2021	1:30 pm to 02:45 pm	1 Hr. 15 min.	Role of Drama and Theatre in Class Room	COE	Mrs. Ankush Sharma
		Total No.of Hrs	7 Hrs 15 mins			

NAME OF	TEACHER : SADI	HANA SHARMA				
SUBJECT	: HINDI		SECTION :	PRIMARY	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 6	
	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR		TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	03.05.2021	02:00 pm to	1 Hr	21st Century skills	CBSE COE	R.K.Srivastav
		03:00 pm			DELHI	
2	07.05.2021	04:00 pm to	1 Hr	Understanding Multiple Intellig	ences CBSE COE	Arti Chopra
		05:00 pm				
3	15.05.2021	12:00 noon to	1 Hr	Effective Communication Skill	CBSE COE DELHI	Richa Khanna
		01:00 pm				
4	17.05.2021	05:30 pm to	1 Hr	Health and Wellness Series, Ca	are, DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
		06:30 pm		Compassion and Communicat	ion	
5	22.05.2021	10:00 am to	1 Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC	Dr Pratiksha Kapadia
		11:00 am			SCHOOL, THANE	
6	28.05.2021	06:00 am to	1 Hr30 min.	Vaccine for Mental Health in	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		07:30 am		Today's Scenario		
		Total No.of Hrs	6hrs 30min.			

NAME OF TEACHER : ANITA CHOUBEY SUBJECT : HINDI

SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 8

	DATE OF	TIME OF				
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	18.05.2021	10:00 am to	1 Hr	1. Integrating Elements of Adolescence		
1	10.03.2021	11:00 am		Education in Teaching of Different Subject	CBSE	Ms. Swapna Nair
າ		04:00 pm to	1 Hr	2.Innovative Pedagogy in Business Studies		
2	24.05.2021	05:00 pm		Experiential Learning	CBSE	Rajiv Mohan Pandey
3	25.05.2021	pm	1 Hr	3. Health Promoting school	CBSE	Farzana Ali
4		12:00 pm to				Ms.Tejashree Kadam &
-	08.05.2021		2 Hrs	Google PDF Checking & Popplet Module	In House Training	
5	15.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Thinglink & Padlet	In House Training	Ms. Varsha M.& Ms.Purvi V
6	22.05.2021	11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. Thane.	Dr. Pratiksha Kapadia
7	17.05.2021		1 1/2 Hrs	Brave The Corona Times	DAV United	Dr. Arvind Kumar
		06:00 pm to		Vaccine for Mental Health in		Dr. Punam Suri
8	28.05.2021	7:30 pm	1 1/2 Hrs	Today's Scenario	CBSE Ambala	
		Total No.of Hrs	11 Hrs			
NAME OF	TEACHER : RAN	JULATA RAI	SECTION :	PRIMARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED : 6	
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
		12:00 pm to		Correction Techniques Using Google	Other (Inhouse	Ms. Tejashree Kadam
1	08.05.2021	2:00 pm	2 Hrs	Classroom, Popplet	Training)	Ms. Padmavati
2	12.05.2021	4:00 pm to 6:00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	15.05.2021	12:00 pm to 2:00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
4	17.05.2021	5:30 pm to 6:50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr. Arvind Kumar
5	22.05.2021	10.00 am to	1 Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. Public School, Thane	Dr. Pratiksha Kpadia
6	28.05.2021	6:00 pm to 7:30 pm	Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	9 Hrs 50 Minutes			

NAME OF TEACHER : VANDANA SINGH									
SUBJECT	: HINDI		SECTION : PR	IMARY NO. OF WEBINARS A	TTENDED : 6				
	DATE OF	TIME OF							
SR. NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	08.05.2021	12:00 pm to	2 Hr	Google PDF Checking & Popplet Module	Inhouse Training	Ms.Tejashree Kadam &			
		02:00 pm				Ms. Padmavati			
2	15.05.2021	12:00 pm to	2 Hr	Thinglink & Padlet	Inhouse Training	Ms. Varsha M.& Ms.Purvi			
		02:00 pm				v			
3	10.05.2021	2:30 pm to	1 Hr	Story Telling,	CBSE	Dr. Raj Sangwaan,			
		03:30 pm							
4	10.05.2021	5:00 pm to	1 Hr	Dhyan taha svasthyake dvara viddyarthiyon ko	CBSE	Ms. Meeta Gupta,			
		06:00 pm		jiivan koushal sikhana					
5	22.05.2021	10:00 am 11:00	1 Hrs	Ergonomics for Teachers	In House Training	Dr. Pratiksha Kapadia			
		am							
6	28.05.2021	6:00 pm to	1 Hr30 min.	Vaccine for Mental Health in	Rotary Club	Dr. Punam Suri			
		07:30 pm		Today's Scenario					
		Total No.of Hrs	8Hrs 30 min						

NAME OF SUBJECT		ICHAN SHUKLA	SECTION :	PRIMARY NO. OF WEBINARS AT		
SUBJECT			SECTION .			
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 pm 2:00 pm	2 Hrs	Correction Technices using Google classroom, Popplet	In House Training	Ms. Tejashree Kadam, Ms. Padmavati
2	12.05.2021	04:00 pm 6:30 pm	2 1/2 Hrs	Care, Compassion & Communication	CBSE	Mr. Nagpal, Mr. Manoj
3	13.05.2021	02:30 pm 3:30 pm	1 Hrs	Fostering Critical and Creative Literacy	CBSE Panchkula	Anuja Sharma
4	15.05.2021	12:00 pm 2:00 pm	2 Hrs	Thinglink and Padlet	In House Training	Ms. Varsha Mate, Ms. Purvi Vishwamitra
5	17.05.2021	05:30 pm 6:55 pm	1 1/2 Hrs	Brave The Corona Times	DAV United	Dr. Arvind Kumar
6	22.05.2021	10:00 am 11:00 am	1 Hrs	Ergonomics for Teachers	In House Training	Dr. Pratiksha Kapadia
7	28.05.2021	06:00 pm 7:30 pm	1 1/2 Hrs	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	CBSE Ambala	Dr. Shri Poonam Suri Ji
		Total No.of Hrs	11 Hrs 30 mins			

NAME OF	TEACHER : ANIT	A VARMA				
SUBJECT	: HINDI		SECTION :	PRIMARY NC	O. OF WEBINARS ATTENDED :06	
	_					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Google PDF Checking Popplet Module	Inhouse Training	Ms.Tejashree Kadam & Ms. Padmavati
2	10.05.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Dhyan Taha Svasthyake Dvara Ko Jiivan Koushal Sikhana	CBSE	Ms. Meeta Gupta,
3	15.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Thinglink & Padlet	Inhouse Training	Ms. Varsha M.& Ms.Purvi V
4	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	In House Training	Dr. Pratiksha Kapadia
5	25.05.2021	03:00 pm to 40:00 pm	1 Hr	Health Promoting school	CBSE	Farzana Ali
6	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr30 min.	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	8Hrs 30 min			

NAME OF	NAME OF TEACHER :SHASHI PRABHA CHAUDHARY									
SUBJECT	: HINDI		SECTION :	PRIMARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED : 6					
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	08.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Google PDF Checking Popplet Module	Inhouse Training	Ms.Tejashree Kadam & Ms. Padmavati				
2	15.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Thinglink & Padlet	Inhouse Training	Ms. Varsha M.& Ms.Purvi V				
3	10.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	Story Telling,	CBSE	Dr. Raj Sangwaan,				
4	10.05.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Dhyan taha svasthyake dvara viddyarthiyon ko jiivan koushal sikhana	CBSE	Ms. Meeta Gupta,				
5	22.05.2021	10:00 am 11:00 am	1 Hrs	Ergonomics for Teachers	In House Training	Dr. Pratiksha Kapadia				
6	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr30 min.	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri				
		Total No.of Hrs	8Hrs 30 min							

SUBJECT	: HINDI		SECTION :	PRIMARY NO. OF WEBIN	IARS ATTENDED : 0	6
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Google PDF Checking & Popplet Module	Inhouse Training	Ms.Tejashree Kadam & Ms. Padmavati
2	10.05.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Dhyan Taha Svasthyake Dvara Viddyarthiyon Ko Jiivan Koushal Sikhana	CBSE	Ms. Meeta Gupta,
3	15.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Thinglink & Padlet	Inhouse Training	Ms. Varsha M.& Ms.Purv V
4	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	In House Training	Dr. Pratiksha Kapadia
5	25.05.2021	03:00 pm to 40:00 pm	1 Hr	Health Promoting school	CBSE	Farzana Ali
6	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr30 min.	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	8Hrs 30 min		1	

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MARATHI

	TEACHER: RA	KHI KHANVILKAR	SECTION :	PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENDE	:D :11
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.05.2021	06:00 pm to 08:00 am	2 Hrs	The Educator's Pedagogy	Golden Sparrow	Dawood Vaid
2	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	CORRECTION TECHNIQUES USING GOOGLE CLASSROOM POPPLET	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM Ms. PADMAVATI
3	12.05.2021	04.00 pm to 06.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
4	14.05.2021	06:00 pm to 08:00 pm	2 Hrs	Quizzez World Most Engaging Platform	GEG Pune	Ms. Sapna
5	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION]	Other (Inhouse Training)	Ms.VARSHA MATE Ms. PURAVI VISHWAMITRA
6	17.05.2021	05.30 pm - 06.50 pm	1 Hr 20 Minutes	HEALTH AND WELLNESS SERIES, CARE,COMPASSION AND COMMUNICATION	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
7	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr PRATIKSHA KAPADIA
8	27.05.2021	10.00 am - 12.00 pm	2 Hrs	Action Research	NCRT	DEKSHA
9	28.05.2021	02.00 pm - 03.00 pm	1 Hr	Importance of Gratitude	CBSE - COE DELHI	Mr. Sanjay Walla
10	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
11	31.05.2021	12.00 pm - 01.00 pm		Working with Learning Disability	CBSE - COE DELHI	Ms. Hema Kalakoti
		Total No.of Hrs	17 Hr 50 Minutes			

NAME OF TEACHER : MANJIRI ABHYANKAR						
SUBJECT : MARATHI SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED: 8						
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	28.05.2021	02:30 pm to 03:45 pm	1 Hr 15 Minutes	1.Setting learning outcomes in teaching - learning	CBSE	Ms.AISHWARYA TANEJA
2	31.05.2021	05:00 pm to 06:15 pm	1 Hr 15 Minutes	2.Experiential learning in practice.	CBSE	Dr.Pratibha Kholi
3	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	CORRECTION TECHNIQUES USING GOOGLE CLASSROOM POPPLET	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM,Ms. PADMAVATI
4	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate,Ms.Purvi Vishwamitra
5	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	How to pursue co - curricular interests with online learning?	HT Dialogues	Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil Sabhnani.
6	17.05.2021	05.30 pm - 06.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	D.A.V. United	Dr Arvind Kumar
7	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	D.A.V Public School Thane	Dr PRATIKSHA KAPADIA
8	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	11 Hrs			

NAME OF TEACHER : VAISHALI GADKARI

SUBJECT : MARATHI

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.05.2021	11:00 am to 12:00 noon	1 Hr	MULTIPLE INTELLIGENC	CBSE - COE DELHI	Ms. Tania Joshi
2	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	CORRECTION TECHNIQUES USING GOOGLE CLASSROOM POPPLET	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM Ms. PADMAVATI
3	12.05.2021	04.00 pm to 06.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
4	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION]	Other (Inhouse Training)	MS.VARSHA MATE MS. PURAVI VISHWAMITRA
5	17.05.2021	05.30 pm - 06.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
6	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
7	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr PRATIKSHA KAPADIA
8	26.05.2021	02.00 pm - 03.00 pm	1Hr	CONNECTING AND COMMUNICATING WITH PARENTS	CBSE - COE	Reneesh Matthew
9	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	12 Hr 50 Minutes			

		IJATA BHOSLE	OFOTION			FD 00
SUBJECT	: MARATHI		SECTION	: PRIMARY NO. O	F WEBINARS ATTEND	ED: 09
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	CORRECTION TECHNIQUES USING GOOGLE CLASSROOM POPPLET	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM Ms. PADMAVATI
2	12.05.2021	4.00 pm - 5.30 pm	1 Hr 30 Minutes	HEALTH AND WELLNESS SERIES, CARE,COMPASSION AND COMMUNICATION	CBSE	
3	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION]	Other (Inhouse Training)	Ms.VARSHA MATE Ms. PURAVI VISHWAMITRA
4	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	-BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
5	21.05.2021	02:30 pm to 03:30 pm	1 Hr	How to pursue co - curricular interests with online learning?	HT Dialogues	Dr Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok k Pandey, Mrs. Malini Narayanan, Ms.Aswathi Padmakumar, Dr. Sunil Sabhnani.
6	21.05.2021	3.00 pm - 4.15 pm	1 Hr 15 Minutes	Importance of Gratitude	CBSE	MRS.Susha P Roy
7	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr PRATIKSHA KAPADIA
8	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
9	31.05.2021	5.00 pm - 6.00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CBSE	Dr.Pratibha Kholi
		Total No.of Hrs	12 Hrs 35 Minu	ites		

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MATHS

SUBJECT	T: MATHS		SE	CTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTEND	DED : 8
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, M Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	15.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs		Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
4	17.05.2021	5:30 pm to 6:50 pm	1 Hr 15 Minutes	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
5	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	DAV Thane	Dr Pratiksha Kapadia
6	25.05.2021	12:30 pm	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE	Ms. Reeta Bhargava
7	28.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Experiential learning in practice	CBSE	Ms. Papiya Mukherjee
8	28.05.2021	6:00 pm to 7:30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	11 Hrs 45 minutes			
	TEACHER : [: MATHS	DEEPA GOPINA		CTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENE	DED : 6
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	08.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques using Google classroom, POPPLET	In House Training	Ms. Tejashree Ms. Padmavati
2	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Mr Manoj Ahuja IAS

SUBJECT	T: MATHS		SE	CTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENI	DED : 6
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
3	15.05.2021	02:00 pm	2 Hrs	Thinglink PADLET	In House Training	Ms. Varsh Mate Ms. Puravi Vishwamitra
	17.05.2021	06:45 pm	1 Hr 15 Mins	Brave the CORONA times 2.0	DAVCAE	Dr. Aravind Kumar
	22.05.2021	11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	DAV Thane	Dr Pratiksha Kapadia
6	28.05.2021	7:30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	9 Hrs 45mins			
	T: MATHS	VARSHA MATE	SE	CTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENI	DED :8
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 noon to 2:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM M PADMAVATI
2	12.05.2021	4:00 pm to 6:00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms Rama Sharma, M Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	15.05.2021	12:00 noon to 2:00 pm	2 Hr	Thinkling Padlet [Apps To Captivate StudentsCreativity and Imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms. Varsha Mate & Ms. Purav V.
4	17.05.2021	5:30 pm to 6:50 pm	1 Hr 15 Minutes	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
5	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	DAV Thane	Dr Pratiksha Kapadia
6	27.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	ANGER FREE SCHOOLS	CBSE	Ms. Anjana Handoo
7	27.05.2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE	Ms. Pooja Sharma
8	28.05.2021	6:00 pm to 7:30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	11 Hrs 45 min			

Г

		SHUBHANGI PA				
SUBJECT	F: MATHS		SE	CTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENI	DED : 6
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	Ms.Rehana Patni
2	08.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google classroom,Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms.Tejashree Kadam Ms.Padmavati
3	15.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet Apps to captivate creativity and imagination	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms.Puravi Vishwamitra
4	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	Other	Dr.Pratiksha Kapadia
5	28.05.2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary	Dr.Punam Suri
6	31.05.2021	11:00 am to 12:00 noon	1 Hr	The Values to Reckon,need of value education	CBSE	Ms.Geeta Shukla
		Total No.of Hrs	8 Hrs			
SUBJECT	T: MATHS		SE	CTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTEN	DED :6
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	10.05.2021	11:00 am to 12:00 noon	1 Hr	Joyful Mathematics	CBSE	Mrs. Gurpreet Bhatnagar
3	13.05.2021	11:00 am to 12:00 noon	1 Hr	Blended Learning	CBSE	Mr. Sandeep Shandilya
4	15.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
5	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	Other	Dr. Pratiksha Kapadia
5 6	22.05.2021 28.05.2021		1 Hr 1 Hr	Ergonomics for Teachers Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Other ROTARY	Dr. Pratiksha Kapadia Dr. Punam Suri

NAME OF	TEACHER :	MADHURI NANG	OSKAR			
SUBJECT	C: MATHS		SE	CTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTEN	IDED : 8
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google classroom, popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma,Mr. Manoj Ahuja Dr. Sudha Acharya
3	15.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet App (App to captivate students creativity & Imagination)	Other (Inhouse Training)	Ms. Varsha Mate, Ms Puravi V
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:30 am	1 Hr	Webinar Series-Brave the Corona times - 2	DAV UNITED	Dr. Arvind Kumar
5	22.05.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Ergonomics for Teachers	Others	Dr. Pratiksha Kapadia
6	26.05.2021	10:30 am to 11:30 am	1 Hr	Content & Time Management	CBSE	Ms. Rekha Pachauri
7	28.05.2021	10:30 am to 11:30 am	1 Hr	Teaching & Learning Styles	CBSE	Dr.George Kolanchery
8	28.05.2021	06:00 pm to 7:00 pm	1 Hr	Vaccine for Mental Health in Today's scenario	Rotary	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	11 Hrs			
NAME OF	TEACHER :	LAXMI HEGDE		I		
	T: MATHS		SE	CTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTEN	IDED : 8
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	15.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms Varsha Mate & Ms Puravi Vishwamitra
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:30 pm	1 Hr	Webinar Series-Brave the Corona times 2	DAV UNITED	Dr. Arvind Kumar
5	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	Other	Dr. Pratiksha Kapadia

NAME OF TEACHER : LAXMI HEGDE									
SUBJECT	T: MATHS		SE	CTION : PRIMARY NO. OF	F WEBINARS ATTEN	IDED : 8			
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
	WEDINAR	11:30 am to							
6	22.05.2021	12:30 pm	1 Hr	Stress Management Techniques	CBSE	Dr. Rajiv Srivastava			
7	26.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Value Education and its Singnificance	CBSE	Mr.Rajesh P			
8	128 05 2021	06:00 pm to 07:00 pm	1 Hr	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY	Dr. Punam Suri			
		Total No.of Hrs	11 Hrs						

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SOCIAL SCIENCE

	ACHER: MOUSH SOCIAL SCIENC			SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 08			
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER	
1	08.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati	
2	14.05.2021	4.30 pm to 6.00 pm	2 Hrs	Stress Management and Performance Enhancement	Other (JIBS)	Prof.(Dr. Sanjeev P.Sahni)	
3	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra	
4	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar	
5	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani	
6	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kpadia	
7	27.05.2021	12.00 noon to 1.00 pm	1 Hr	Health Promoting Schools	CBSE	Major Rajesh Ranjit	
8	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri	
		Total No.of Hrs	11 Hrs 50 mins				

NAME OF TEACHER : ALMA SOANS SUBJECT : SOCIAL SCIENCE

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
4	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
5	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
6	21.05.2021	11.00am - 12.00 pm	1 Hr	Experiential Learning in Practice	CBSE	Ms. Gurpreet Kaur
7	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kpadia
8	28.05.2021	2.00 pm - 3.00 pm	1 Hr	Digital Learning and Management	CBSE	Ms. Gurjreet Kaur
9	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	12 Hrs 50 mins			

NAME OF TEACHER: SARITA SINGH

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
4	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
5	21.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kapadia
6	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
7	24.05.2021	12 noon - 1.00 pm	1 Hr	Content Management in Class Teaching Style	CBSE	Ms. Geetika Ahuja
8	26.05.2021	2.00 pm - 3.00 pm	1 Hr	Enhancing Life Skills-Coping with Emotions	CBSE	Ms. Priyanka Mehta
9	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	12 Hrs 50 mins			

NAME OF TEACHER : AKSHATA PADALE SUBJECT : SOCIAL SCIENCE

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Content and Time Management	CBSE	R.K. Singhal
2	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
3	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
4	13.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE	Shalini Sinha
5	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
6	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
7	21.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kpadia
8	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
9	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	12 Hrs 50 mins			

NAME OF TEACHER : MEETA SHETTY SUBJECT : SOCIAL SCIENCE

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02.05.2021	12:00 pm to 01:00 pm	1 Hr	Assessment of Co-scholastic Activities	CBSE	Ms. Vamsheepriya Amar
2	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
3	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	17 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
4	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
5	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
6	21.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kpadia
7	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
8	27.05.2021	3.00 pm - 4.00 pm	1 Hr	Anger Free Schools	CBSE	Ms. Sonia Behl
9	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	12 Hrs 50 mins			

	EACHER : SUSHI					
SUBJECT :	SOCIAL SCIEN	CE	I	SECTION : PRIMARY NO. C	OF WEBINARS AT	TENDED :09
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
4	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
5	21.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kapadia
6	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
7	24.05.2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 Hr	Life Skills with (Dr. A.P.J Abdul Kalam)	CBSE	Dr. Mosam Sinha
8	28.05.2021	3.00 pm - 4.00 pm	1 Hr	Managing Change	CBSE	Dr. Rajesh Kumar Chandel
9	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	12 Hrs 50 mins			

NAME OF TEACHER : PADMAVATI

SUBJECT : SOCIAL SCIENCE

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.05.2021	5.00 pm - 6.00 pm	1Hr	Components of Classroom Management	CBSE	Dr. Mahesh Kadakalakkath
2	04.05.2021	5.00 pm - 6.00 pm	1Hr	Emotional Intelligence	CBSE	Ms.Guneet Ohri
3	08.05.2021	12:00 noon to 2:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
4	12.05.2021	4:00 pm to 6:00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
5	15.05.2021	12:00 noon to 2:00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
6	17.05.2021	5:30 pm to 6:50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
7	21.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr		D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kapadia
8	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
9	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	12 Hrs 50 Minutes			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -SCIENCE

	OF TEACHER: N CT: SCIENCE	EETHA SWARC		CTION : PRIMARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED :9	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙϹ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	04:00 am to 05:00 am	1 Hr	Handling of slow learners Techniques	CBSE	Dr.Jagdish Sharma
2	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
3	12.05.2021	4.00 pm to	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
4	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm		Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
5	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Min	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
6	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. Public School Thane	Dr Pratiksha Kpadia
7	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
8	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Min	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
9	29.05.2021	11:00 am- 12:30pm	1 Hr 30 Min	Importance of experiential & Hands-On Learning in Science	SRMIST & THE HINDU	Dr.D.John Thiruvadigal Dr. Manisha Ramesh Mr. Jagadeesh Kanna Dr.Sridhar Krishnaswami
		Total No.of Hrs	13 Hr 20 Min			

NAME OF TEACHER : SWETA G SUBJECT : SCIENCE

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	08.05.2021	12:00 poon to	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	15.05.2021	12:00 noon to 02.00 p.m.	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
3	22.05.2021	111.00 a m	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kapadia
l .	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm		Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
5	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Min	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
6	29.05.2021		1 Hr 30 Minutes	Importance of Experiential and hands-on learning in science	SRMIST & THE HINDU	G.Jagadheesh Kanna, Dr. Maneesha V.Ramesh, Dr. D John Thiruvadigal, Dr. Sridhar Krishnaswami
7	24.05.2021		1 Hr 30 Minutes	Social and Spritual Quotation among school children	CBSE	Divya Gupta
3	24.05.2022	5:00 pm	1Hr	Life Skills with A. P. J Abdul kalam	CBSE	Dr Mosam Sinha
		Total No.of Hrs	12 Hr			
	 DF TEACHER : A CT : SCIENCE	ASHA MENON	SE	CTION : PRIMARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED : 5	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
2	14.05.2021	04:30 pm to 06:00 pm	1 Hr 30 Minutes	Stress Management and Performance Enhancement	Jindal Institute	Mr Sanjeev Sahani
		00:00 am to		Thinglinlk, Padlet (Other (Inhouse	Ms Varsha Mate

	DF TEACHER : A CT : SCIENCE	SHA MENON	SE	CTION : PRIMARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED : 5	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
4	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. Public School Thane	Dr Pratiksha Kpadia
5	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	I / Hrs			
	DF TEACHER : S CT : SCIENCE	HEFALI CHATI		CTION : PRIMARY NO. OF WEBIN	ARS ATTENDED :9	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	14.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Stress Management Techniques	CBSE	Harita Arora
4	15.05.2021	12:00 pm to 02:00 pm	2 Hr	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
5	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Minutes	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
6	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm		How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
7	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kpadia
8	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
9	31.05.2021	3.00 pm- 4.00 pm	1Hr	Essential Componants Of Lesson Plan	CBSE	Ms Priya Murali
		Total No.of Hrs	12 Hrs 50 mir	IS		

NAME	OF TEACHER : A	JITHA NAIR				
SUBJE	CT: SCIENCE		SI	ECTION : PRIMARY NO. OF WEBI	NARS ATTENDED :	
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Positive Mindful Mantras for fighting stress	CBSE	Ms. Sonu Nayyar
2	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
3	11.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Work-Life Balance	CBSE	Ms. Rekha Pachauri
4	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : Care, Compassion and Communication	CBSE	Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
5	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
6	17.05.2021	5.30 pm - 6.50 pm	1 Hr 20 Min	Webinar Series - Brave the Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
7	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. Public School Thane	Dr Pratiksha Kpadia
8	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Min	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
9	29.05.2021	11:00 am- 12:30pm	1 Hr 30 Min	Importance of experiential & Hands-On Learning in Science	SRMIST & THE HINDU	Dr.D.John Thiruvadigal Dr. Manisha Ramesh Mr. Jagadeesh Kanna Dr.Sridhar Krishnaswami
		Total No.of Hrs	13 Hrs 20 Min			

NAME (AME OF TEACHER : DEEPA GUPTA							
SUBJE	CT: SCIENCE		SE	CTION : PRIMARY NO. OF WEBIN/	ARS ATTENDED : 7			
			-		-			
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	08.05.2021	12:00 noon to 02.00 p.m.	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom , Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati		
2	15.05.2021	12:00 noon to 02.00 p.m.	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra		
3	22.05.2021	10:00 a.m 11:00 a.m.	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kapadia		
4	25.05.2021	03:00 p.m. to 04:00 p.m.	1 Hr	Setting Learning Outcomes in Teaching-Learning	CBSE	Ms. Neera Chopra		
5	27.05.2021	03:00 p.m. to 04:00 p.m.	1 Hr	Bloom's Taxonomy and its Application	CBSE	Ms. Geetha Shukla		
6	28.05.2021	06:00 p.m 07.30 p.m.	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri		
7	29.05.2021	11:00 a.m 12:30 p.m.	1 Hr 30 Minutes	Importance of Experiential and hands-on learning in science	SRMIST & THE HINDU	G.Jagadheesh Kanna, Dr. Maneesha V.Ramesh, Dr. D John Thiruvadigal, Dr. Sridhar Krishnaswami		
		Total No.of Hrs	I 10 HRS					

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -MUSIC / DANCE

NAME	OF TEACHE	R: KAUSTUBH A	PTE			
SUBJ	ECT: MUSI	C	SEC	TION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENDED	D :6
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	Other (Inhouse Training)	Tejashree Kadam Padmavati
2	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
3	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kpadia
4		2.30 pm - 3.30		How to Pursue Co-curricular Interests with		Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar
	21.05.2021	pm	1Hr	Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Sunil Sabhnani
5	26.05.2021	02:00 pm to 03:00 pm	1 Hr	Enhancing Life Skills with emotions	CBSE	
6	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	7 hrs 30 mins			

NAME OF TEACHER : MANISHA KULKARNI SUBJECT : MUSIC

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	Other (Inhouse Training)	Tejashree Kadam & Padmavati
2	13.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Effective Communication Skills	CBSE COE	Shalini Sinha
3	18.05.2021	11:00 am to 12:00 am	1 Hr	Content and Time Management	CBSE COE	Mrs.Anita Dutta
4	15.05.2021	12:00 am to 02:00 pm	1 Hr	Thingling Padlet Apps To Captivate Sstudents Cerativity and Imagination)	Other (Inhouse Training)	Varsha Mate and Purvi Vishwamitra
5	22.05.2021	10:00 am to 11:30 am	1 Hr 30 Min	Ergonomics for Teachers	D.A.V.Public School,Thane	Dr.Pratiksha Kapadia
6	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr 30 Min	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	D.A.V.Public School,Thane	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	7 Hrs			

NAME OF TEACHER : SUVIDYA PATOLE
SUBJECT : MUSIC

SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED: 7

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 noon to 2:00 pm	2 Hr	Correction Techniques Using Goole Classroom, Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam,Ms.Padmavati
2	08.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Salient Features of National Education Policy	CBSE, COE	Dr. Eshwari Prabhakar
3	12.05.2021	04:00 pm to 06:00 pm	2 Hr	CBSE Health and Wellness Series: CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE	Ms. Rama Sharma, Mr. Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr.Vandaana Mishra, Dr.Sudha Acharya, Dr.Gagandeep Kaur Gulati
4	15.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hr	Thinglink, Padlet (Apps to captivate students creativity & imagination)	Other (Inhouse Training)	Ms. Varsha Mate, Ms.Puravi Vishwamitra
5	21.05.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Enhancing Life Skills-Self Awareness	COE-NOIDA	Ms.Hema Kalakoti
6	22.05.2021	10:00 am to 11:30 am	1 Hr 30 Mins	Ergonomics for Teachers	D.A.V. Public School, Thane	Dr. Pratiksha Kapdia
7	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr 30 Mins	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No. of Hrs	11 Hrs			

NAME OF TEACHER : DHANASHREE KUBAL SUBJECT : DANCE

SECTION : PRIMARY

SR.	DATE OF	TIME OF	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR	WEBINAR				
1	08.05.2021	12:00 noon to	2 Hr	Correction Techniques Using Goole	Other (Inhouse	Ms. Tejashree
1	00.03.2021	2:00 pm	2111	Classroom, Popplet	Training)	Kadam, Ms. Padmavati
n	15.05.2021	12:00 noon to	noon to 2 Hr	Thinglink, Padlet (Apps to captivate students	Other (Inhouse	Ms. Varsha Mate,
2	15.05.2021	02:00 pm		creativity & imagination)	Training)	Ms.Puravi Vishwamitra
2	22.05.2021	10:00 am to	1 Ur 20 Mino		D.A.V. Public School,	Dr. Bratikaha Kandia
3		11:30 am	1 Hr 30 Mins	Ergonomics for Teachers	Thane	Dr. Pratiksha Kapdia
4	25.05.2021	00:00 am to	1 Hr			
4		00:00 am		Role of theatre and drama in classroom	COE	Mr. Ankush Sharma
E	28.05.2021	06:00 pm to	1 Hr 30 Mins			
5	28.05.2021	07:30 pm		Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
•		00:00 am to	4.11-			
6	29.05.2021	00:00 am	1 Hr	Content and time management	COE	Miss. Swapna Nair
			0.11=0			
		Total No.of Hrs	9 mrs			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -PT / YOGA

NAME OF TEACHER: VAISHALI CHAUHAN									
SUBJEC [®]	SUBJECT : PHYSICAL EDUCATION SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED :6								
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	04.05.2021	4:00 pm to 5:00 pm	1 Hr	Enhancing Life Skills - Critical Thinking	CBSE COE	Vamsheepriya Amar			
1	06.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	(Inhouse Training)	Tejashree Kadam & Padmavati			
3	12.05.2021	9:15 am to 5:30 pm	6Hr	Role of Yoga in Enhancing immunity during Covid 19	LNCPE GWALIOR	DR.G KISHORE			
4	15.05.2021	12:00 am to 02:00 pm	1 Hr	Thingling Padlet Apps To Captivate Students creativity and Imagination	(Inhouse Training)	Varsha Mate and Purvi Vishwamitra			
5	19.05.2021	2:00 pm to 3:00 pm	1 Hr	Promoting mental health	CBSE COE	COE Prayagraj			
6	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr 30 Mins	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri			
		Total No.of Hrs	11 Hrs 30 Mins						

NAME OF TEACHER : GAURI KANDARKAR SUBJECT : PHYSICAL EDUCATION

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14.05.2021	02:00 am to 03:00 am	1 Hr	Myths about stress	CBSE COE	Harita Arora
2	15.05.2021	04:00 am to 05:00 am	1 Hr	Importance of personal hygiene,Nutrition and health for Adolscents	COE Noida	Swapna Nair
3	17.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Content Management in Class Teaching Style	COE Noida	Swapna Nair
4	22.05.2021	10.00am to 11:00am	1 Hr	Ergonomics for Teachers	By school	Dr. Pratiksha j Kapadia
5	28.05.2021	06:00 am to 7:30 am	1 Hr 30Mins	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total No.of	5 Hrs 30			
		Hrs	Mins			

NAME OF TEACHER : LAVU MULIK SUBJECT : PHYSICAL EDUCATION

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	15.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr	Importance of personal hygiene,Nutrition and health for Adolscents	COE Noida	Swapna Nair
2	17.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Content Management in Class Teaching Style	COE Noida	Swapna Nair
		Total No.of Hrs	2HrS			

NAME OF TEACHER : AJAY KUMBHAR								
SUBJECT	T: YOGA		SECTION	: PRIMARY NO. OF WEBINARS A	TTENDED : 2			
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	05.05.2021	04:00 am to 05:00 pm	1 Hr	Self healing of anxiety and depression	coe Delhi	Dr. Chandra		
2	27.05.2021	12:00 am to 01:00 pm	1 Hr	Health Promoting schools	coe Delhi	Anupama. D		
		Total No.of Hrs	2HrS					

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -ART

NAME	NAME OF TEACHER: SANSKRUTI SHIRODKAR								
SUBJ	ECT: ART/	CRAFT	Ś	SECTION : PRIMARY NO. OF	WEBINARS ATTENDED :	:8			
			-						
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	08.05.2021	12:00noon to 02:00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom & Popplet	In House Training	Tejashree Kadam & Padmavati.			
2	13.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1hr 30mins	"Care, Compassion & Communication	CBSE Health, Wellness Series	Doctors from various fields.			
3	15.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hrs	Thinklink & Padlet	In House Training	Varsha Mate & Puravi Vishvamitra			
4	17.05.2021	04:00 pm to 05:15 pm	1 Hr 15 mins	Happy , Effective Classroom Statergies using Humour.	CBSE	Mandvi Tripathi			
5	17.05.2021	05:30 pm to 06:50 pm	1Hr& 20 mins	Brave the Carona Times - 2.0	CBSE	Dr. Arvind Kumar			
6	21.05.2021	02:30 pm to 04:00 pm	1Hr& 30mins	How to Pursue Co-curicular interest with online learning	Hindustan Times	Principal, Parent, Councellor			
7	22.05.2021	10.30am to 11.30 am	1hr&10mins	Ergonomics for Teachers	D. A. V Thane	Dr. Pratiksha Kapadia			
8	24.05.2021	11.00am to 12.15pm	1hr& 15mins	Adopting Inclusive Practices in Classroom	CBSE	Shalini Swaroop			
		Total No. of Hrs	12. 00 hrs						

NAME OF TEACHER : ASMITA CHATTERJEE SUBJECT : ART / CRAFT

SECTION : PRIMARY

SR.	DATE OF	TIME OF	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
NO.	WEBINAR	WEBINAR	DURATION	TOFIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00 noon to	2 Hr			Mrs. Tejashree Madam
L '	00.03.2021	02:00 pm	2111	How to create Google Classroom & Poplet	In House Training	& Padmavati.
2	15.05.2021	12:00 noon to	2 Hr			Varsha Mate & Puravi
2	15.05.2021	02:00 pm	2 11	Thinklink & Padlet	In House Training	Vishvamitra
3	18.05.2021	03:00 pm to	1 Hr			
J	10.05.2021	04:00 pm		Power of Mind	CBSC	Mrs. Vipin Sharma
4	22.05.2021	10.30am to				
4	22.05.2021	11.30 am	1hr&10mins	Ergonomics for Teachers	D. A. V Thane	Dr. Pratiksha Kapadia
		04:00 pm to				
5	22.05.2021	05:00 pm	1 Hr		0000	Mrs. Tanushree
		00.00 pm		Change in Students Teachers Relationship	CBSC	Chakraborty
		Total No.of Hrs	7hrs & 10 mins			

NAME OF TEACHER : NITIN TAMBE SUBJECT : ART / CRAFT

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12:00noon to 02:00 pm	2 Hr	Correction Techniques Using Google Classroom & Popplet	In House Training	Ms. TEJASHREE KADAM Ms. PADMAVATI
2	13.05.2021	04:00 pm to 05:30 pm	1hr 30mins	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION		Ms Rama Sharma, Mr Manoj Ahuja, Dr. Jitendra Nagpal, Dr Vandana Mishra, Dr Sudha Acharya, Dr Gagandeep Kaur Gulati
3	15.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hr	THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION]		MS.VARSHA MATE MS. PURAVI VISHWAMITRA
4	17.05.2021	05:30 pm to 06:50 pm	1 Hr 20 mins	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	CBSE	Dr Arvind Kumar
5	18.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1Hr	Hindi Bhasha Me Lekhan Tatha Sahitya Srijan	CBSE	Dr. Vinod
6	21.05.2021	02:30 pm to 04:00 pm	1Hr& 30mins	How to Pursue Co-curicular interest with online learning	Hindustan Times	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
7	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr PRATIKSHA KAPADIA
8	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr 30 mins 11hrs & 10	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hrs	mins			

SUBJECT : ART / CRAFT

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	07.05.2021	04:00 pm to 05:00 pm	1 Hr		CBSE	Arti Chopra
2	08.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hr	CORRECTION TECHNIQUES USING GOOGLE CLASSROOM POPPLET	Other (Inhouse Training)	Ms. TEJASHREE KADAM Ms. PADMAVATI
3	12.05.2021	4.00 pm to 6.00 pm	2 Hrs	CBSE Health and wellness Series : CARE, COMPASSION & COMMUNICATION	CBSE Health, Wellness Series	Gulati
4	15.05.2021	12:00 noon to 02:00 pm	2 Hr	THINGLINK PADLET [APPS TO CAPTIVATE STUDENTS CREATIVITY AND IMAGINATION]	Other (Inhouse Training)	MS.VARSHA MATE MS. PURAVI VISHWAMITRA
5	17.05.2021	05:30 am to 06:50 am	1 Hr 20 mins	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar
6	21.05.2021	02:30 am to 03:30 am	1 Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
7	22.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	ERGONOMICS FOR TEACHERS	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr PRATIKSHA KAPADIA
8	28.05.2021	06:00 pm to 07:30 pm	1 Hr 30 mins	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		Total No.of Hr	11 hrs 50 mins			

D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE SESSION : 2021 - 2022 MAY WEBINAR DETAILS - PRIMARY SECTION -COMPUTER

	IAME OF TEACHER: TEJASHREE KADAM UBJECT : COMPUTER SECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 7									
SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER				
1	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati				
2	13.05.2021	05:00 pm to 06:00 pm	1 Hr	Concept of Inclusive Education	COE - NOIDA	Ms. Hema Kalakoti				
3	20.05.2021	11:00 am to 12:00 noon	1 Hr	Understanding the need and issues of Adolescent Education	COE - NOIDA	Ms. Sonu Nayyar				
4	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra				
5	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kapadia				
6	21.05.2021	2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani				
7	28.05.2021		1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri				
		Total No.of Hrs	9 Hrs 30 Mins							

NAME OF TEACHER : SWATI CHAUDHARI SUBJECT : COMPUTER

SECTION : PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.05.2021	7:00 pm to 8:00 pm	1 Hr	Differentiated Teaching and Learning	CBSE -CHENNAI	Chennai-Mr P Sathishkumar
2	02.05.2021	10:00 am to 11:00 am	1 Hr	Art Integrated Lesson Plans	CBSE -CHENNAI	Chennai- Dr Mahesh K
3	06.05.2021	5.00 PM to 6.00 PM	1 Hr	Child Safety	CENTA	Arpan -NGO
4	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
5	13.05.2021	5.00 PM to 6.00 PM	1 Hr	Energizing Language Classrooms	CENTA	Ms. Rupali Arora
6	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
7	17.05.2021	5:30PM to 6:50pm	1Hr 20min	WEBINAR SERIES - BRAVE THE CORONA TIMES-2.0	DAV PUBLIC SCHOOL ,SECTOR 49,GURUGRAM	DR. ArvindKumar
8	20.05.2021	5.00 PM to 6.00 PM	1 Hr	CENTA Webinar Series for Teachers (Pathways for 21st Century Teaching & Learning).	CENTA	Ms. Gurjitkaur Bhatia
9	22.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kpadia
10	23.05.2021	3.00 PM to 6.00 PM	1Hr	Webinar on How to Implement Augmented Reality in Online Classes.	TutAR Infusory	Tutar Staff
11	28.05.2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 Hr 30 Minutes	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	ROTARY CLUB	Dr. Punam Suri
		TOTAL NO. OF HOURS	13Hrs 50Mins			

NAME OF TEACHER : SHILPA PATIL SUBJECT : COMPUTER

SECTION : PRIMARY

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 5

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Correction Techniques Using Google Classroom Popplet	Other (Inhouse Training)	Ms. Tejashree Kadam Ms. Padmavati
2	10.05.2021	11:00 am to 12:00 pm	1 Hr	Story Telling is an Effective Pedagogy	CBSE - PANCHAKULA	Dr. Raj Sangwan
3	15.05.2021	12.00 noon to 2.00 pm	2 Hrs	Thinglink, Padlet [Apps to captivate students creativity and imagination]	Other (Inhouse Training)	Ms.Varsha Mate Ms. Puravi Vishwamitra
4	21.05.2021	10.00 am - 11.00 am	1Hr	Ergonomics for Teachers	D.A.V. PUBLIC SCHOOL, THANE	Dr Pratiksha Kpadia
5	24.05.2021	11:30 am to 12:30 pm	1 Hr	Multiple Intelligence	CBSE- AJMER	Reeta Bhargava
		Total No.of Hrs	7 Hrs			

NAME OF TEACHER : SHASHI MISHRA		
SUBJECT : COMPUTER	SECTION :	PRIMARY

SR. NO.	DATE OF WEBINAR	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	110 05 71	02.00 pm to 03.00 pm	1 Hr	Digital learning and Management	CBSE	Mona Chopra
2	12.05.21	04:00 pm to 06:00 pm	2 HR	Health & Wellness Series- Care , Compassion & Communication	CBSE	Dr. Jitendra Nagpal
3	114 05 77	02.00 pm to 03.00 pm	1 Hr	Stress Management Technique	CBSE	Dr. Harita Arora
4	17.05.22	05:30 pm to 06:45 pm	1 Hr 15 min	Webinar Series - BRAVE THE CORONA TIMES 2.0	DAV UNITED	Dr Arvind Kumar

	F TEACHER :					
SUBJEC	T : COMPUTE	R	SE	ECTION : PRIMARY NO. OF WEBINARS ATTENDED : 07		
5		2.30 pm - 3.30 pm	1Hr	How to Pursue Co-curricular Interests with Online learning?	HT DIALOGUES	Dr. Poojashivam Jaitly Dr. Ashok K Pandey Mrs. Malini Narayanan Mrs. Aswathi Padmakumar Dr. Sunil Sabhnani
6	22.05.22	10:00 pm to 11:30 pm	1 1/2 Hr	Ergonomics for Teachers	DAV Thane	Dr. Pratiksha Kapadia
7	28.05.21	06:00 pm to 08:00 pm		Vaccine for Mental Health in Todays Scenario	Rotary Club Ambala	Dr .Punam Suriji
		Total No.of Hrs	9 Hrs 45 mins			

	DF TEACHER : SA CT:English	AVITHRI CHANDRASEF	(ARAN SECTION : S	econdary NO. OF WEBINARS ATTE	NDED : 7	
SR. NO	DATE OF WEBI	N TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	02-05-2021	7.00 pm - 8.00 pm	1 hr	Tips for Setting Question papers for Assessment in English	CBSE - CoE Chennai Others- Council of CBSE	Mr.P. Sathish Kumar
2	05-05-2021	5.00 pm - 6.30 pm	1 hr 30 mts	NEP - Assessment/Tabulation of Marks for Std X 2021	Schools,Kerala	Dr. Swaroop Dutta, Dr. Vasanti Thiagarajan & Ms Suchitra Shyjith
3	06-05-2021	2.30 pm - 4.00 pm	1 hr 30 mts	Elucidating the Assessment Criteria - Std X	CBSE & NPSC, India	Dr. Sanyam Bharadwaj, Mr. Manoj Ahuja, Ms Asha Prabhakar, Ms Anju Tandon
4	12-05-2021	2.30 pm - 4.00 pm	1 hr 30 mts	How to Prepare CBSE Std X 2021 Result	CBSE	Dr. Swaroop Dutta
5	15-05-2021	12 noon - 1.45 pm	1 hr 45 mts	Assessment and Tabulation of Result for CBSE Std X	CBSE & CEIR	Dr. Sanyam Bharadwaj
6	21-05-2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 hr	Ergonomics For Teachers	Others - DAV PUBLIC SCHOOL, Thane	Dr. Pratiksha Kapadia
7	25-05-2021	11.00 am - 12 noon	1 hr	Practising Blended Learning	CBSE - CoE Bhopal	Mr. G.K. Udgata
		Total Hrs:	9 hrs 15 mts			
SUBJE	CT : English		ION : Secondar			
<u>SR. NO.</u>		TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times - 1	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
2 3	13-05-2021 17-05-2021	3:00 pm- 4:00 pm 5:30pm-6:55pm	1 hr 2hrs	Content and Time Management Brave the corona Times -2	CBSE-CoE Pune DAV United	Ms Madhulika Bhupatkar Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
4	21-05-2021	2:00 pm-3:15 pm	1hr 15 min	Effective Communication Skills	CBSE-CoE Pune	Ms Ruchi Sengar
5	21-05-2021	4:00 pm-5:00 pm	1 hr	How to pursue co-curricular interests with online learning?	Other-Hindustan Times	Dr. Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok Pandey, Mrs. Malini Narayana, Mrs. Awasthi Padmakumar, Dr. Sunil
6	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.5 hr	Vaccine for mental health in today's scinario .	Rotary Club, Ambala	Dr.Punam Suri Ji
7 8		Total Number of Hrs	8 hr 45 min			
SUBJEC	DF TEACHER : Ba CT : ENGLISH			Secondary NO. OF WEBINARS ATT		
			DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	15.05.2021	12.00 Noon - 1.45	1 Hr 45 Min	Assessment & Tabulation of Result for X Exam	CBSE CEIR Global	Dr. Sanyam Bhardwaj
2	17.05.2021	5:30 PM-6:45PM	1 Hr 15 Min	Brave The Corona Times -2	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
3	18.05.2021	4.00 PM - 5 00 PM	1 Hr	ICT Integration in Teaching of English-XI-XII	CBSE COE Dehradun	
4	25.5.2021	12.00 Noon - 1.30	1Hr 30 Min	Setting Outcomes in Teaching - Learning	CBSE COE Training headquarters	Ms. Neera chopra
5	25.5.2021	2.00 PM - 3.30 PM	1Hr 30 Min	Interdisciplinary Project Learning	CBSE COE Patna	Mr. Rajesh Kumar Srivastav
6	28.5.2021	3.00 PM - 4.30 PM		Blooms Taxonomy and its Application	CBSE COE Chandigarh	Dr. Geeta Shukla
7	28.5.2021	6.00 PM - 7.30 PM		Vaccine for mental health in today's Scenario	Rotary Club Of Ambala	Dr. Punam Suri ji
	1		Total 10 Hrs	······································		J_
8						
8 9						

NAME OF TEACHER : SARITA SANGWAN									
SUBJEC	SUBJECT : ENGLISH			Secondary NO. OF WEB	NO. OF WEBINARS ATTENDED : 7				
SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC		CATEGORY			
1	15.05.2021	12.00 Noon - 1.45 PM	1 Hr 45 Min	Assessment & Tabulation of Result for X Exam		CBSE CEIR Global			

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	15.05.2021	12.00 Noon - 1.45 PM	1 Hr 45 Min	Assessment & Tabulation of Result for X Exam	CBSE CEIR Global	Dr. Sanyam Bhardwaj
2	10-05-2021	2:30 pm- 3:30	1 hr	Story Telling in Classroom	CBSE-CoE Panchkula	Dr. Raj Sangwaan
3	17-05-2021	5:30pm-6:55pm	1hr 30 mins	Brave the corona Times -2	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
4	12-05-2021	4:00-5:00 pm	1 Hr	Role of Theatre and Drama in Classroom	CBSE-COE Training Headquarters	Ms Deepa Dogra
5	21-05-2021	4:00 pm-5:30 pm	1 hr 30 min	Ergonomics for Teachers	DAV IN-House	Dr. Pratiksha kapadia
6	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.5 hr	Vaccine for mental health in today's scinario.	Rotary Club, Ambala	Dr.Punam Suri Ji
						Dr. Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok
						Pandey, Mrs. Malini Narayana,
						Mrs. Awasthi Padmakumar, Dr.
7	21-05-2021	3:00 pm-4:00 pm	1 hr	How to pursue co-curricular interests with online learning?	Other-Hindustan Times	Sunil
8			9 HRS 15 MIN	S		

NAME OF TEACHER : Mini Rani SUBJECT : English

SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times - 1	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
2	17-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times -2	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
3	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratiksha kapadia
4	21-05-2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online I	Other	Various Panelists
5	24-05-2021	5рт -6рт	1 hr	Stress management	CBSE	Dr. Manisha Sharma
6	25-05-2021	3pm-4pm	1hr	Health promoting School	CBSE	Farjana Ali
7	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.50Hr	Vaccine for mental health in today's scinario.	Rotary Club,Ambala	Dr.Punam Suri Ji
		Total Number of Hrs	10 Hrs			
10						

NAME (OF TEACHER · MS	. JINI CHATTERJEE				
	CT: English		SECTION : S	Secondary NO. OF WEBINARS ATTEN	NDED : 7	
-	0					
SR. NO	. DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	14-05-2021	4.30pm - 6.30pm	2 hr	Stress Management and Parformance Enhancement	OTHERS - JIBS	Dr. Sahni
2	17-05-2021	5.30 pm -7.30 pm	2 hrs	Brave The Corona Times 2.0	OTHERS -DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar, Dr. Nisha Peshin
3	21-05-2021	4.45pm - 6.30pm	1 hr. 30min	"Ergonomics For Teachers"	OTHERS	Pratiksha Kapadia
4	20-05-2021	3.00pm to 4.00 pm	1 hr	The Values to Rcckon Need Of Value Education	CBSE -COE DELHI	Ms Bhavna Arora
5	27-05-2021	11.00am to 12.00 pm	1hr	Importance of gratitude	CBSE COE- BHOPAL	Dr. Rajesh Kumar Chandel
6	28/05/ 2021	06.00pm - 7.15pm	1hr. 15 min	"Vaccine for Mental Health in Today's Scenario"	OTHERS Rotrry club- Ambala	Dr. Punam Suri
7	12.05.2021	4:00 to 5:30 PM	1.5 Hr	CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion and Con	COE, PUNE	Mr. Manoj Ahuja, Chairman CBSE
8			10HRS 15 MINS			
9						
10						

NUDUE	CT : English	SECT	ION : Secondar	V NO. OF WEBINARS ATTENDED :		
				·		····-
		TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times - 1	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
2	17-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times -2	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
3	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
4	21.05.2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With C	Other	Various Panelists
5	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.50hr	Vaccine for mental health in today's scinario.	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri Ji
6		Total Number of Hrs	8 Hrs			
7						
8						
9						
10						
AME (DF TEACHER : Vil CT : ENGLISH	bha Singh	SECTION :	Secondary NO. OF WEBINARS ATT	ENDED :	
AME (JBJE(CT: ENGLISH	bha Singh	SECTION :	Secondary NO. OF WEBINARS ATT	ENDED :	NAME OF SPEAKER
AME (CT: ENGLISH	-				NAME OF SPEAKER Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
AME (JBJE(CT : ENGLISH		DURATION	TOPIC	CATEGORY	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
AME (JBJE(R. NO 1	DATE OF WEBIN 08-05-2021	TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm	DURATION 2hrs	TOPIC Brave the corona Times - 1 Brave the corona Times -2 Effective Communication Skills	CATEGORY DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Ms Ruchi Sengar
AME (JBJE(R. NO 1 2	CT : ENGLISH DATE OF WEBIN 08-05-2021 17-05-2021	TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 5:30pm-6:55pm	DURATION 2hrs 2hrs	TOPIC Brave the corona Times - 1 Brave the corona Times -2 Effective Communication Skills The Values to Rcckon Need Of Value Education	CATEGORY DAV United DAV United CBSE-CoE Pune CBSE -COE DELHI	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Ms Ruchi Sengar Ms Bhavna Arora
AME (JBJE(R. NO 1 2 4	CT : ENGLISH DATE OF WEBIN 08-05-2021 17-05-2021 21-05-2021	TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 5:30pm-6:55pm 2:00 pm-3:15 pm	DURATION 2hrs 2hrs 1hr 15 min	TOPIC Brave the corona Times - 1 Brave the corona Times -2 Effective Communication Skills	CATEGORY DAV United DAV United CBSE-CoE Pune	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Ms Ruchi Sengar Ms Bhavna Arora Padamshri Poonam Suri Ji
AME (JBJE R. NO 1 2 4 5	CT : ENGLISH DATE OF WEBIN 08-05-2021 17-05-2021 21-05-2021 20-05-2021	TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 5:30pm-6:55pm 2:00 pm-3:15 pm 3.00pm to 4.00 pm	DURATION 2hrs 2hrs 1hr 15 min 1 hr	TOPIC Brave the corona Times - 1 Brave the corona Times -2 Effective Communication Skills The Values to Rcckon Need Of Value Education	CATEGORY DAV United DAV United CBSE-CoE Pune CBSE -COE DELHI	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Ms Ruchi Sengar Ms Bhavna Arora
AME (JBJE(1 2 4 5 6	DATE OF WEBIN 08-05-2021 17-05-2021 21-05-2021 20-05-2021 28-05-2021	TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 5:30pm-6:55pm 2:00 pm-3:15 pm 3.00pm to 4.00 pm 6.00pm-7.30pm	DURATION 2hrs 2hrs 1hr 15 min 1 hr 1.50hr	TOPIC Brave the corona Times - 1 Brave the corona Times -2 Effective Communication Skills The Values to Rcckon Need Of Value Education Vaccine for mental health in today's scinario .	CATEGORY DAV United DAV United CBSE-CoE Pune CBSE -COE DELHI Rotary Club,Ambala	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Ms Ruchi Sengar Ms Bhavna Arora Padamshri Poonam Suri Ji
AME (UBJE(R. NO 1 2 4 5 6 7	DATE OF WEBIN 08-05-2021 17-05-2021 21-05-2021 20-05-2021 28-05-2021 28-05-2021 21-05-2021	TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 5:30pm-6:55pm 2:00 pm-3:15 pm 3.00pm to 4.00 pm 6.00pm-7.30pm 4pm-5pm	DURATION 2hrs 2hrs 1hr 15 min 1 hr 1.50hr 1hr	TOPIC Brave the corona Times - 1 Brave the corona Times -2 Effective Communication Skills The Values to Rcckon Need Of Value Education Vaccine for mental health in today's scinario . Ergonomics for teachers	CATEGORY DAV United DAV United CBSE-CoE Pune CBSE -COE DELHI Rotary Club,Ambala In-house	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Ms Ruchi Sengar Ms Bhavna Arora Padamshri Poonam Suri Ji Dr. Pratibha kapadiya
AME (UBJE(R. NO 1 2 4 5 6 7 8	DATE OF WEBIN 08-05-2021 17-05-2021 21-05-2021 20-05-2021 28-05-2021 28-05-2021 21-05-2021	TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 5:30pm-6:55pm 2:00 pm-3:15 pm 3.00pm to 4.00 pm 6.00pm-7.30pm 4pm-5pm	DURATION 2hrs 2hrs 1hr 15 min 1 hr 1.50hr 1hr	TOPIC Brave the corona Times - 1 Brave the corona Times -2 Effective Communication Skills The Values to Rcckon Need Of Value Education Vaccine for mental health in today's scinario . Ergonomics for teachers Health promoting School	CATEGORY DAV United DAV United CBSE-CoE Pune CBSE -COE DELHI Rotary Club,Ambala In-house	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar Ms Ruchi Sengar Ms Bhavna Arora Padamshri Poonam Suri Ji Dr. Pratibha kapadiya

	DF TEACHER : I CT : HINDI	Nirmala Manral	SECTI	ON : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED	D:6	
SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times - 1	DAV United	Dr Arvind Kumar
2	17-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	brave the corona Times -2	DAV United	Dr Arvind Kumar
	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
4	24-05-2021	5pm -6pm	1 hr	stress management	CBSE	Dr. Manisha Sharma
5	25-5-21	3pm-4pm	1hr	Health promoting School	CBSE	Farjana Ali
6	29-05-21	11:15 am-12:15pm	1hr	psychology and counselling	Others	Manjushree palit
7						
8		Total no. of hrs	8 hrs			
-	DF TEACHER : CT : HINDI	Sarita Chouhan	SECTI	ON : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED	D:7	
SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC-7	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times - 1	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
2	17-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times -2	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
3	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
4	21-05-2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online Learning	Other	Various Panelists
5	24-05-2021	5pm -6pm	1 hr	Stress management	CBSE	Dr. Manisha Sharma
6	25-05-2021	3pm-4pm	1hr	Health promoting School	CBSE	Farjana Ali
7	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.50Hr	Vaccine for mental health in today's scinario .	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri Ji
		Total Number of Hrs	10 Hrs			
	OF TEACHER : / CT : HINDI	Anushka Pachange	SECTION	ON : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED	D:7	
SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	08-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times - 1	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
2	17-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times -2	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
3	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
	21.05.2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online Learning	Other	Various Panelists
	24-05-2021	- 1 - 1	1 hr	Stress management	CBSE	Dr. Manisha Sharma
	25-05-2021	1 1	1hr	Health promoting School	CBSE	Farjana Ali
7	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.50Hr	Vaccine for mental health in today's scinario .	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri Ji
<u> </u>		m . 1	10.11			
		Total Number of Hrs	10 Hrs			
<u> </u>						
					1	

				70010		
r. No	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	08-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times - 1	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kuma
	08-05-2021	5.50pm-0.55pm	21115	blave the corona Times - 1	DAV Onned	Mr. Manoj Ahuja, Chairman
	12-05-2021	4:00 to 5:30 PM	1.5 Hr	CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion and Communication	COE, PUNE	CBSE
	17-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times -2	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kum
	21-05-2021	4.00pm-5.00pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
		· · ·		HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online		
	21.05.2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 hr	Learning	Other	Various Panelists
	24-05-2021	5.00pm -6.00pm	1 hr	stress management	CBSE	Dr. Manisha Sharma, coe Delhi Ea
	25-05-2021		1hr	Health promoting School	CBSE	Farjana Ali
	26-05-2021	3.00pm-4.00pm	1 hr	Value Education and its significance	CBSE	Dr. Ajay Kumar Jha ,Delhi East
	28-05-2021	11.00pm-12.00pm	1 hr	Content And Time Management	CBSE	Suman Tomar, Coe Dehradun
)	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.50hr	Vaccine for mental health in today's scinario.	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri Ji
l. NO	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	6-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	Assessment Criteria- Class X	NPSE India(CBSE)	Manoj Ahuja,Dr. Sanyam Bharadwaj
2	08-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times - 1	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kun
3	15-05-2021	12pm -1.45pm	1hours 45m	Assessment and Tabulation of Result for CBSE Std X	CBSE & CEIR	Dr. Sanyam Bharadwaj
4	17-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times -2	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kum
6	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
				HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online		
6	21.05.2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	Learning	Other	Various Panelists
7	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.50hr	Vaccine for mental health in today's scinario .	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri Ji
8					, ,	
9		Total numbers of hr	11 hrs			
10						
		JAYSHREE CHAKRA	BORTY			
	CT: HINDI			ON : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED	D:7	
	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1. 110						

SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Manoj Ahuja,Dr. Sanyam
1	6-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	Assessment Criteria- Class X	NPSE India(CBSE)	Bharadwaj
2	08-05-2021			Brave the corona Times - 1	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
3	15-05-2021	12pm -1.45pm	1hours 45m	Assessment and Tabulation of Result for CBSE Std X	CBSE & CEIR	Dr. Sanyam Bharadwaj
4	17-05-2021	5:30pm-6:55pm	2hrs	Brave the corona Times -2	DAV United	Dr. Nisha Peshin, Dr Arvind Kumar
5	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
				HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online		
6	21.05.2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	Learning	Other	Various Panelists
7	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.50hr	Vaccine for mental health in today's scinario .	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri Ji
8						
9		TOTAL NO. OF HRS	11hrs			
10						

NAME OF TEACHER : Chetana Gujar						
SUBJECT : Marathi SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :						
SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01-05-2021	11am -12pm	1hour	Multiple Intelligence.	cbse	Tania Joshi
2	04-05-2021	3pm-4pm	1hour	Stress management at work	cbse	Gitanjali kumar
3	12-05-2021	2.30pm-4pm	1hour 30mts.	How to Prepare CBSE Std X 2021 Result	cbse	Dr. Swaroop Dutta
4	05-05-2021	5.00 pm - 6.30 pm	1hour 30mts	NEP - Assessment/Tabulation of Marks for Std X 2021	Schools,Kerala	Ms Suchitra
5	15-05-2021	12pm -1.45pm	1hours 45mts	Assessment and Tabulation of Result for CBSE Std X	CBSE & CEIR	Dr. Sanyam Bharadwaj
6			6 hours 45mts			
7						
8						
9						
10						
	•			•		· · · ·
NAME OF TEACHER : Smita K.						
SUBJECT : Marathi SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :						
				Торіс	CATECODY	
SR. NO.	DATE OF WEE	TIME OF WEBINAR	DURATION	ΤΟΡΙΟ	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
2						
2						

		R : SUCHISMITA F				
SOB	JECT : Sans	skrit	SECTION	ON : Secondary NO. OF WEBINAR	RS ATTENDED :	
				Topio	04750001	
6R. NO		EITIME OF WEBIN			CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	4.5.2021	2:00 -3:00	1 Hrs	Career Guidance and major components of career guid	CBSE	Hema Kalakoti
2	4.5.2021	1:00 -2:00	1 Hrs	Positive Mindful Mantras for fighting stress	CBSE	Aruna Sivaraj
3	6.5.2021	9:45-10:45	1 Hrs	Teaching Styles	CBSE	Sushma Madam
4	22.5.2021	3:00 -4:00	1 Hrs	Change in student Teachers Relationship	CBSE	Pramod Sir
5	25.5.2021	4:00-5:30	1 Hrs 30 Min	Revisiting Issues in Schooling	OTHER (CED)	Prof. Amruth Kumar, Dr. Priti Ojha
						Prof Awadhesh Mishra and Dr. Reera
6	27.5.2021	4:00-5:30	1 Hrs 30 Min	Role of Language in Schooling	OTHER (CED)	Sonawat
7	25.5.2021	3:00 -4:00	1 Hrs	Health Promoting Schools	CBSE	
8						
9		TOTAL	8 Hrs			
NAM	E OF TEACHE	R : SANDHYA SHI	NDE			
SUB.	JECT : Sans	skrit	SECTION	ON : Secondary NO. OF WEBINAR	RS ATTENDED :	
SR. NO	DATE OF WE	EITIME OF WEBIN	ARDURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	10.05.2021	14:30-15:30	1Hrs	Story Telling in Classroom	CBSE	Ms.Sangwaan
2	12.05.2021	14:30-15:30	1Hrs	Joyful Mathematicas	CBSE	Ms.Masooma singha
2	21.05.2021	16:00 20:00	4Hrc	Environment Crimes & Conservation studies	O B lindal instituto	Dr Tarini Mehta&Dr Meredith Glore

			-			0
3	21.05.2021	16:00-20:00	4Hrs	Environment Crimes&Conservation studies	O.P.Jindal institute	Dr.Tarini Mehta&Dr.Meredith Glore
						Mr.Kartic Satyanarayan&Dr.Ines
4	22.05.2021	16:00-19:00	3Hrs	Environment Crimes & Conservation studies	O.P. Jindal institute	Arroyo Quiroz
5						
6		TOTAL	9 hrs			

NAME OF TEACHER : JAY PRAKAASH PANDEY

SUB.	JECT : Sansk	rit	SECTIO	N : Secondary NO. OF WEBINAR	RS ATTENDED :	
SR. N	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	21-05-2021	10.30 - 11.30 am.	1 hour	Cyber security and ethics	CBSE	Mrs. Gurpreet Kaur
2	21-05-2021	3:00 pm-4:00 pm	1 hr	How to pursue co-curricular interests with online learning?	Other-Hindustan Times	Dr. Poojashivam Jaitly, Dr. Ashok Pandey, Mrs. Malini Narayana, Mrs. Awasthi Padmakumar, Dr. Sunil
3	22-05-2021	1.00 - 2.00 pm.	1 hour	Understanding gender and their relationship.	CBSE	Mr. G. K. Mishra
4						
5		TOTAL	3 Hrs			

	IAME OF TEACHER : Pramod Arya SUBJECT : Sanskrit SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :							
SR. NO	DATE OF WEI	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	14/ 05 / 2021	2:00 - 3:00	1 hr	Adopting Inclusive prartices in classroom	cbse	MS. Raina Krishnatray		
2	08-05-2021	4:00 - 5:00	1 hr	Sailent features of national education policy 2020	cbse	Mrs. Madanlal Sawhney		
3								
4		TOTAL	2 Hrs					
5								

NAME OF TEACHER : Vartika Gupta SUBJECT : MATHEMATICS

SECTION : Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 8

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	7.05.2021	4:00 to 5:00 PM	1 Hr	Understanding Multiple Intelligence	CBSE	Mrs. Arti Chopra
2	12.05.2021	4:00 to 5:30 PM	1.5 Hr	CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion and Communication	COE, PUNE	Mr. Manoj Ahuja, Chairman CBSE
3	15.05.2021	12 PM to 2:00 PM	2Hr	Assesment and Tabulation of Results Std X	CBSE	Dr. Sanyam Bhardwaj
4	17.05.2021	5:30 to 7:30 Pm	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
5	21.05.2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online Learnin	Other	Various Panelists
					Others-DAV Public	
6	21.05.2021	4:00 to 5:30 PM	1.5 Hr	Ergonomics for Teachers	School, Thane	Dr.Pratiksha Kapadia
7	26.05.2021	12:00 TO 1:00 PM	1 Hr	Gamification In Learning	CBSE	Mrs.Deepti Sharma
8	27.05.2021	5:00 to 6:00 PM	1 Hr	Answering Conceptual Questions-Maths	CENTA	Ms. Priyanka Arya
9						
10		Total Number of Hrs	11.5 Hrs			

NAME OF TEACHER : Sirisha Meduri SUBJECT : MATHEMATICS

SECTION : Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED : 6

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	01.05.2021	12 noon - 1 p.m	1 Hr	Common Errors Committed in Maths	COE, CHENNAI	Mrs. Rajeswari Muthu
2	12.05.2021	2 p.m - 3 p.m	1 Hr	Essential Components of a Lesson Plan	COE, HQ	Mrs. Suman Prohit Das
3	12.05.2021	4 p.m - 5:30 p.m	1.5 Hr	CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion and Communication	COE, PUNE	Mr. Manoj Ahuja, Chairman CBSE
4	17.05.2021	5:30 p.m - 7:30 p.m	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
5	21.05.2021	2:30 p.m - 4:00 p.m	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online Learnin	Other	Various Panelists
6	21.05.2021	4 p.m - 5 p.m	1 Hr	Digital Learning and Management	COE, HQ	Mrs. Suman Prohit Das
7	28.05.2021	6 p.m - 7:30 p.m	1.5 Hr	Vaccine for mental health in today's scenario.	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri
8						
9		Total Number of Hrs	9.5 Hrs			

NAME OF TEACHER : Sapna Karkera SUBJECT : MATHEMATICS

SECTION : Secondary

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Manoj Ahuja, Dr. Sanyam
1	6-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	Assessment Criteria- Class X	NPSE India(CBSE)	Bharadwaj
2	12-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	How to prepare the class CBSE X Result	CBSE	Swarup Dutta
3	15-05-2021	12noon to 2:00 pm	2hr	Assesment and Tabulation of Results Std X	CBSE	Dr. Sanyam Bhardwaj
					Sahodaya School Complex	
4	15-05-2021	4pm to 6pm	2hr	Assesment and Tabulation of Results Std X	MMR	Rajiv Garg
5	16-05-2021	11-12noon	1 hr	Gamification of Learning	CBSE-COE Chennai	Pratibha Kohli
6	17.05.2021	5:30 p.m - 7:30 p.m	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
7	21-05-2021	4 p.m - 5 p.m	1 Hr	Digital Learning and Management	COE, CHENNAI	Mrs. Suman Prohit Das
8	21.05.2021	2:30 p.m - 4:00 p.m	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online Learnin	Other	Various Panelists
9	28-5-2021	6.00pm-7.30pm	1.50Hr	Vaccine for mental health in today's scinario .	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri
10		Total Number of Hr	14 Hrs			

NAME OF TEACHER : DINKAR KAVINDRANATH RAI SUBJECT : MATHEMATICS

SECTION : Secondary

SECTION : Secondary

SECTION : Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Manoj Ahuja, Dr. Sanyam
1	6-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	Assessment Criteria- Class X	NPSE India(CBSE)	Bharadwaj
2	12-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	How to prepare the class CBSE X Result	CBSE	Swarup Dutta
3	15-5-2021	12.00pm -2.00pm	2Hr	CBSE Grade 10 Result Tabulation	CBSE	Dr.Sanyam Bharadwaj
4	17-5-2021	5:30 to 7:30 Pm	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
5	21-5-2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Onl		Various Panelists
						Mr. Manoj Ahuja, Chairman
6	12-5-2021	4:00 to 5:30 PM	1.5 Hr	CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion and Comm	COE, PUNE	CBSE
7	21-5-2021	4.45pm-6.30pm	1.5Hr	Ergonomics for Teachers	Others	Dr.Pratiksha Kapadia
8	28-5-2021	6.00pm-7.30pm	1.50Hr	Vaccine for mental health in today's scinario .	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri
9						
10		Total Number of Hr	13 Hrs			

NAME OF TEACHER : ANUJA G SUBJECT : MATHEMATICS

NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Manoj Ahuja,Dr. Sanyam
1	6-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	Assessment Criteria- Class X	NPSE India(CBSE)	Bharadwaj
2	12-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	How to prepare the class CBSE X Result	CBSE	Swarup Dutta
						Mr. Manoj Ahuja, Chairman
3	12-5-2021	4:00 to 5:30 PM	1.5 Hr	CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion and Comm	COE, PUNE	CBSE
4	15-5-2021	12.00pm -2.00pm	2Hr	CBSE Grade 10 Result Tabulation	CBSE	Dr.Sanyam Bharadwaj
5	17-5-2021	5:30 to 7:30 Pm		Brave The Corona Times 2.0		Dr.Arvind Kumar
6	21-5-2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Onl	Other	Various Panelists
7	21-5-2021	4.45pm-6.30pm	1.5Hr	Ergonomics for Teachers	Others	Dr.Pratiksha Kapadia
8	28-5-2021	6.00pm-7.30pm	1.50Hr	Vaccine for mental health in today's scinario .	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri
9						
10		Total Number of Hr	13 Hrs			

NAME OF TEACHER : RENA LEWIS SUBJECT : MATHEMATICS

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	3.05.2021	4:00 to 5:00 PM	1 Hr	Exploring World of Work and Careers .	COE, Dehradun	Ashok Kumar Sharma
2	10.05.2021	10 am to 11 am	1 Hr	Teaching and learning styles	COE, Ajmer	Ashok Kumar Sharma
						Mr. Manoj Ahuja, Chairman
3	12.05.2021	4:00 to 5:30 PM	1.5 Hr	CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion and Communica	COE, PUNE	CBSE
4	14.05.2021	2:00 to 3:00 PM	1 Hr	Adopting inclusive practices in classroom	CBSE	Deepa Dogra
5	17.05.2021	5:30 to 7:30 Pm	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
6	21.05.2021	2:30 to 4:00 PM	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online Le	Other	Various Panelists
7	21.05.2021	4:00 to 5:00 PM	1 Hr	Ergonomics for Teachers	Others	Dr.Pratiksha Kapadia
8	28.05.2021	6 p.m - 7:30 p.m	1.5 Hr	Vaccine for mental health in today's scenario .	Rotary Club,Ambala	Padamshri Poonam Suri
9						
10		Total Number of Hr	10.5 Hrs			

NAME OF TEACHER : Meghana Patil SUBJECT : MATHEMATICS

SECTION : Secondary

SECTION : Secondary

NO. OF WEBINARS ATTENDED :

SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	17.05.2021	5: 30 pm to 7:30 pm	2 hrs	Brave The Corana Times 2.0	DAV United	Dr. Nisha Peshin Dr.Arvind Kumar
2	21.05.2021	4:00 pm to 5:30 pm	1.5 hrs	Ergonomics For Teachers	Other	Dr.Pratiksha Kapadia
3	28.05.2021	2:00 pm to 3 :00 pm	1 hr	Importance of Gratitude	CBSE	Sanjaya Walia
4	28.05.2021	6 p.m to 7:30 p.m	1.5 hrs	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club of Ambala	Padamshri Poonam Suri
						Ms. Hema Kalakoti (COE New
5	31.05.2021	12:00 pm-1:00 pm	1 hr	Working with Learning Disabilities	CBSE	Delhi)
6						
7		Total Number of Hr	7 Hrs			

NAME OF TEACHER : RESHMI NAIR SUBJECT : MATHEMATICS

SR. NO.	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12-05-2021	2.30 pm - 4.00 pm	1.5 Hrs	How to Prepare CBSE Std X 2021 Result	CBSE	Dr. Swaroop Dutta
2	15-05-2021	12 noon - 1.45 pm	1.5 Hrs	Assessment and Tabulation of Result for CBSE Std X	CBSE & CEIR	Dr. Sanyam Bharadwaj
					Others - DAV PUBLIC	
3	21-05-2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 Hrs	Ergonomics For Teachers	SCHOOL, Thane	Dr. Pratiksha Kapadia
4	17.05.2021	5:30 to 7:30 Pm	2 Hrs	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
5	28.05.2021	6 p.m - 7:30 p.m	1.5 Hrs	Vaccine for mental health in today's scenario .	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri
					Sahodaya School	
6	15-05-2021	4pm to 6pm	2 Hrs	Assesment and Tabulation of Results Std X	Complex MMR	Rajiv Garg
7						
8		Total Number of Hr	9.5 Hrs			

	OF TEACHER	: Binita Mahato CE	ç	SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS	ATTENDED :	
SR. NC	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATIO	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
	21-05-2021		1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
2 3 4 5 6 7 8	29-05-2021	11.00 am- 1.00 pm 11.00 am- 12.00 pm 5:30 p.m - 7:30 p.m 4.00PM-5.00PM	2 hr	Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science Gamification : Merger of technology and pscycology Brave The Corona Times 2.0 Digital learning and management	Other / SRM	Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal Ms. Pratibha Kohli Dr.Arvind Kumar Ms MONICA
9 10 NAME	OF TEACHER	TOTAL				
10 NAME SUBJI	ECT: SCIENC	: Deepa Nair CE	5	SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS		
10 NAME SUBJI	ECT : SCIENC	: Deepa Nair CE TIME OF WEBINAR	DURATIO	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
10 NAME SUBJI	ECT : SCIENC	: Deepa Nair E TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm	5			NAME OF SPEAKER Dr Arvind Kumar Dr. Pratibha kapadiya
10 NAME SUBJI SR. NC 1 2 3	ECT : SCIENC DATE OF WE 17-05-2021 21-05-2021 29-05-2021 10-05-2021	2 : Deepa Nair E TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 4pm-5pm 11.00 am- 1.00 pm 2.30 pm - 3.30pm	DURATIO 2hrs 1hr 2 hr 1 hr	TOPIC Brave the corona Times Ergonomics for teachers Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science Story Telling in Classroom	CATEGORY DAV United In-house Other / SRM	Dr Arvind Kumar
10 NAME SUBJI SR. NC 1 2 3 4 5	ECT : SCIENC DATE OF WE 17-05-2021 21-05-2021 29-05-2021 10-05-2021 16-05-2021	2 : Deepa Nair CE TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 4pm-5pm 11.00 am- 1.00 pm 2.30 pm - 3.30pm 11.00 am- 12.00 pm	DURATIO 2hrs 1hr 2 hr 1 hr 1 hr	TOPIC Brave the corona Times Ergonomics for teachers Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science Story Telling in Classroom Gamification : Merger of technology and pscycology	CATEGORY DAV United In-house Other / SRM and The Hindu CBSE CBSE Other / Rotary	Dr Arvind Kumar Dr. Pratibha kapadiya Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal Raj Sangwan
10 NAME SUBJI SR. NC 1 2 3 4 5 6	ECT : SCIENC DATE OF WE 17-05-2021 21-05-2021 29-05-2021 10-05-2021 16-05-2021	2 : Deepa Nair E TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 4pm-5pm 11.00 am- 1.00 pm 2.30 pm - 3.30pm	DURATIO 2hrs 1hr 2 hr 1 hr	TOPIC Brave the corona Times Ergonomics for teachers Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science Story Telling in Classroom	CATEGORY DAV United In-house Other / SRM and The Hindu CBSE CBSE	Dr Arvind Kumar Dr. Pratibha kapadiya Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal Raj Sangwan
10 NAME SUBJI SR. NC 1 2 3 4 5 6 7	ECT : SCIENC DATE OF WE 17-05-2021 21-05-2021 29-05-2021 10-05-2021 16-05-2021	2 : Deepa Nair CE TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 4pm-5pm 11.00 am- 1.00 pm 2.30 pm - 3.30pm 11.00 am- 12.00 pm	DURATIO 2hrs 1hr 2 hr 1 hr 1 hr	TOPIC Brave the corona Times Ergonomics for teachers Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science Story Telling in Classroom Gamification : Merger of technology and pscycology	CATEGORY DAV United In-house Other / SRM and The Hindu CBSE CBSE Other / Rotary	Dr Arvind Kumar Dr. Pratibha kapadiya Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal Raj Sangwan
10 NAME SUBJI SR. NC 1 2 3 4 5 6	ECT : SCIENC DATE OF WE 17-05-2021 21-05-2021 29-05-2021 10-05-2021 16-05-2021	2 : Deepa Nair CE TIME OF WEBINAR 5:30pm-6:55pm 4pm-5pm 11.00 am- 1.00 pm 2.30 pm - 3.30pm 11.00 am- 12.00 pm	DURATIO 2hrs 1hr 2 hr 1 hr 1 hr	TOPIC Brave the corona Times Ergonomics for teachers Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science Story Telling in Classroom Gamification : Merger of technology and pscycology	CATEGORY DAV United In-house Other / SRM and The Hindu CBSE CBSE Other / Rotary	Dr Arvind Kumar Dr. Pratibha kapadiya Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal Raj Sangwan

	OF TEACHER ECT : SCIENC	: MS. JYOTI PATIL E	S	ECTION : Secondary NO. OF WEBINARS A	TTENDED : 5	
SR NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		5.30PM - 7.00 PM			D.A.V UNITED	Dr. Arvind Kumar
2	21-05-21	2.30 -4.00pm	1.5 HR	How to pursue CO-Curricular interest with online learning	HT School	Dr.Ashok .Pandey
3	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
4	25-5-2021	3.00 PM - 4.00 PM	1 HR	Health promoting schools	C.B.S.E	Ms. Farzana Ali
5	29-05-2021	11.00 am to 12 pm	2 HR	Importance of experiential and hands -on learning in science	•••••••••	1.Mr.Jagadeesh Kanna 2. Dr. Sridhar Krishnaswami 3.Dr. John Thiruvadigal
6						
7		TOTAL	7 HR			

NAME OF TEACHER : Pratibha
SUBJECT : SCIENCE

SECTION : Secondary

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATIO	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	17-05-2021	5.30PM - 7.00 PM	1.5 HR	Brave the corona times	D.A.V UNITED	Dr. Arvind Kumar
2	21-05-21	2.30 -4.00pm	1.5 HR	How to pursue CO-Curricular interest with online learning	HT School	Dr.Ashok .Pandey
					Other / SRM	
3	29-05-2021	11.00 am- 1.00 pm	2 hr	Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science	and The Hindu	Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal
					Other / Rotary	
4	28-05-2021	6.00pm - 7.30 pm	1.5 hr	Vaccine for mental health in today's scenario	club Ambala	
5	31-5-2021	11:30am-12:30pm	1hr	Understanding multiple Intelligence	CoE Chandigarh	Mrs. Razdaan
6						
7			7.5hrs			

		: Shivani Kapoor				
SOBJE	ECT : SCIENC	E	S	ECTION : Secondary NO. OF WEBINARS A	TTENDED:6	
					-	
SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12.05.2021	4:00p.m5:30p.m.	1.5Hr	CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion and Communication	COE, PUNE	Mr. Manoj Ahuja, Chairman CBSE
2	17.05.2021	5:30 to 7:30 Pm	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
3	21.05.2021	2:30 p.m - 4:00 p.m	1.5 Hr	HT Dialogues- How to Pursue Co-Curricular Interests With Online Lear	Other	Various Panelists
4	21.05.2021	4:00 p.m - 5:00 p.m	1 Hr	Ergonomics For Teachers	In House	Dr.Pratibha Kapadiya
5	27.05.2021	2:00p.m3:00p.m.	1Hr	Understanding Multiple Intelligence	COE, PUNE	Dr.Swarup Dutta
					Other / SRM	
6	29.05.2021	11:00a.m1:00p.m.	2Hr	Importance of Experiential and Hands -On Learning in Science	and The Hindu	Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal
7						
8		Total	9Hrs			

SUBJE	CT: SCIENC	E	S	ECTION : Secondary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED : 5	
			•			
R. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATIO	TOPIC		NAME OF SPEAKER
1	15-05-2021	12:00 to 1:30 pm	1.5 hrs	Assessent and tabulation of result std X	CBSE	Dr.Sanyam Bharadwaj
2	18-05-2021	1:00 pm to 2:00 pm	1 hr	Content and time management	Coe Dehradun	Anita Dutta
3	17-05-2021	5.30PM - 7.00 PM	1.5 HR	Brave the corona times	D.A.V UNITED	Dr. Arvind Kumar
4	21-05-2021	4 :00pm-5 :00 pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
5	29.05.2021	11:00a.m1:00p.m.	2Hr	Importance of Experiential and Hands -On Learning in Science	SRM	Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal
6		Total	7 Hr			

NAME OF TEACHER : DEBANJALI PAUL SUBJECT : SCIENCE

SECTION : Secondary

SR. NO	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATIO	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	17.05.2021	5:30 p.m - 7:30 p.m	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
2	19.05.2021	2:00j pm-3:00pm	1 Hr	Promoting Mental Health	CBSE	Ms. Anjali Seth
3	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
4	28- 05-2021	6.00pm - 7.30 pm	1.5 hr	Vaccine for mental health in today's scenario	Other / Rotary club Ambala	
5	29-05-2021	11.00 am- 1.00 pm Total	2 hr 7.5 Hr	Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science	Other / SRM and The Hindu	Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal

		: Shipra Chawla	_			
SUBJE	ECT : SCIENC	E	S	ECTION : Secondary NO. OF WEBINARS A	TTENDED : 8	
SR. NC	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
2	17-05-2021	5.30PM - 7.00 PM	1.5 HR	Brave the corona times	D.A.V UNITED	Dr. Arvind Kumar
3	22-05-2021	11:00 AM- 1:00 PM	2 HR	COVID19_ RESPONSIVE BEHAVIOURS	CBSE	DIKSHA
4	23-05-2021	12:00 PM- 1:30 PM	1.5 HR	ICT IN TEACHING LEARNING- GOOGLE CLASSROOM	CBSE	DIKSHA
5	24-05-2021	12:00 PM- 1:30 PM	1.5 HR	ICT IN TEACHING LEARNING- QUIZZEZ, KAHOOT, HAND	CBSE	DIKSHA
6	25-05-2021	2:00PM-4:00 PM	2 HR	PEDAGOGY OF SCIENCE	CBSE	DIKSHA
					Other / Rotary	1
7	28-05-2021	6.00pm - 7.30 pm	1.5 hr	Vaccine for mental health in today's scenario	club Ambala	
				·	Other / SRM	
8	29-05-2021	11.00 am- 1.00 pm	2 hr	Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science	and The Hindu	Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal
9						
10		TOTAL	13 HOUR	S		

	ECT : SCIENC	: Sonia dogra E	S	ECTION : Secondary NO. OF WEBINARS A	TTENDED :	
SR NC	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1		4:00p.m5:30p.m.		CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion and Commu		Mr. Manoj Ahuja, Dr. Jatinder Nag
2	16-05-2021	11:00am-12:00pm	1hr	Gamification in Learning	CBSE	Pratibha Kohli
3	17.05.2021	5:30 p.m - 7:30 p.m	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
4	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
5	25-05-2021	3:00pm-4:00pm	1hr	Health Promoting Schools	CBSE	Ms Farzana Ali
					Other / Rotary	
6	28-05-2021	6.00pm - 7.30 pm	1.5 hr	Vaccine for mental health in today's scenario	club Ambala	
				· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	Other / SRM	
7	29-05-2021	11.00 am- 1.00 pm	2 hr	Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science	and The Hindu	Dr Maneesha, Dr John Thirvadegal
8						
9		TOTAL	10Hrs			
		: SUNEELA MHATRE				
SUBJE	CT: SCIENC	E	S	ECTION : Secondary NO. OF WEBINARS A	TTENDED : 1	

SR. N	DATE OF WE	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Dr Maneesha Ramesh,Dr John
					Other / SRM	Thiruvadigal, Jagdesh Kanna, Dr
1	29-05-2021	11.00 am- 1.00 pm	2 hr	Importance of Experiential & Hands-On Learning in Science	and The Hindu	Sridhar Krishnaswami.
2						

	ECT : SOCIAL S	SUENCE		SECTION : Secondary NO	0. OF WEBINARS ATTENDED : 5	
R. NC	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	6-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	Assessment Criteria- Class X	NPSE India(CBSE)	Manoj Ahuja,Dr. Sanyam
2	12-5-2021	2.30pm-4.00pm	1.5Hr	How to prepare the class CBSE X Result	CBSE	Swarup Dutta
3	15-5-2021	12.00pm -2.00pm	2Hr	CBSE Grade 10 Result Tabulation	CBSE	Dr.Sanyam Bharadwaj
4	17-5-2021	5:30 to 7:30 Pm	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
5	26-5-2021	11amto 12.15pm	1.15hr	Understanding multiple Intelligence	COE.NOIDA	GUNJAN TOMAR
				TOTAL HOURS :8.15 HR		
	ECT : SOCIAL S	: Leema Poojari SCIENCE		SECTION : Secondary NO	. OF WEBINARS ATTENDED :	
		TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	13.05.21	4.00pm to 5.30pm	1.5 Hrs	Essential ocomponents of Lesson Plan	coe.training-unit-w@cbsedigitaledu.in)	
2	15.05.21	12.00Pm to 1.30 pm	1.5 Hrs	Health and wellness series: Care Compassion & Comm		Mr. Manoj Ahuja, Chairman
3	15.05.21	5.30 pm to 6.30pm	1hr	Assessment & Tabulation of result for X Exam	CIER	Dr.Sanyam Bhardwaj
4		5:30 p.m - 7:30 p.m	2hr	Brave the Corono Times-2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
5	28.05.2021	6.00pm-7.00pm	1hr	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Rotary Club of Ambala	Shri Dr. Punam Suri
		Total Number of Hrs	7 Hrs			
	OF TEACHER : ECT : SOCIAL S	: MS SABA SHAIKH SCIENCE		SECTION : Secondary NO	O. OF WEBINARS ATTENDED :	
R. NC	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
						Mr Manoj Ahuja & Dr. Sanya
	6.5.2021	2.30pm - 4.00pm	1.5Hr	Assessment Criteria- Class X	CBSE	Bharadwaj
1		2.30pm - 4.00pm	1.5Hr	How to prepare the class CBSE X Result	CBSE	Mr Swarup Dutta
2	12.5.2021			CBSE Grade 10 Result Tabulation	CBSE	Dr.Sanyam Bharadwaj
2	15.5.2021	12.00pm - 2.00pm	2Hr			•
2 3 4	15.5.2021 17.05.2021	12.00pm - 2.00pm 5:30 p.m - 7:30 p.m	2Hr 2hr	Brave the Corono Times-2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
2 3 4	15.5.2021 17.05.2021 21.5.2021	12.00pm - 2.00pm 5:30 p.m - 7:30 p.m 4.00 pm - 5.00 pm	2hr 1 hr	Brave the Corono Times-2.0 "Ergonomics For Teachers"	DAV UNITED Others	Dr. Arvind Kumar Dr. Pratiksha Kapadia
2 3 4	15.5.2021 17.05.2021 21.5.2021	12.00pm - 2.00pm 5:30 p.m - 7:30 p.m	2hr 1 hr 1hr	Brave the Corono Times-2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
2 3 4	15.5.2021 17.05.2021 21.5.2021	12.00pm - 2.00pm 5:30 p.m - 7:30 p.m 4.00 pm - 5.00 pm	2hr 1 hr	Brave the Corono Times-2.0 "Ergonomics For Teachers"	DAV UNITED Others	Dr.Arvind Kumar Dr. Pratiksha Kapadia

	ECT : SOCIAL S	SCIENCE		SECTION : Secondary NC	D. OF WEBINARS ATTENDED :	
R. NO	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	28-05-2021	10 am to 11 am	1	Connecting and Communicating with Parents	CBSE- CoE- Ajmer	Ms. Reena Agarwal
					-	
		Total	1			
	-		-		-	-
	OF TEACHER					
UBJ	ECT : SOCIAL S	SCIENCE		SECTION : Secondary NC	D. OF WEBINARS ATTENDED :	
	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	21-05-2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 hr	"Ergonomics For Teachers"	Others	Dr. Pratiksha Kapadia
2	31-05-2021	4.00 pm - 4.30 pm	30 mins	Covid 19- Responsive Behaviour	Diksha	
		9.30 pm TO 10.30 pm,				
		9.30 pm TO 11.30				
		pm,9.30 pm TO 10.30				
3	31/05/2021 to 2		4 hrs	Environmental Hazards of Electronic Waste (e-waste)	Diksha	
4	12-05-2021	4.00 pm -6.00 pm	2 hrs	Health and Welness Series	CBSE	
5	17-05-2021	3.00 pm -4.15 pm	1 hr 15 mins	Content and Time Management	CBSE- COE Delhi	Mrs. Jyotsna Kumar
			8 hrs. 45 mi			
			8 ms. 45 mi	IS		
AMF	OF TEACHER	: Rupali Raikar				1
				SECTION : Secondary NC	. OF WEBINARS ATTENDED :	
	ECT : SOCIAL	SCIENCE		Section Secondary No		
UBJ						
UBJ R. NC	DATE OF WEB	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
UBJ			DURATION			Deepa Dogra
UBJ R. NC 1	DATE OF WEB 12-05-2021	TIME OF WEBINAR 4 p.m. to 5 p.m.	1 hr	TOPIC Role of Theatre and Drama in Classroom	CATEGORY Training Headquarters	Deepa Dogra Mr. Manoj Ahuja, Chairman
UBJ R. NC 1 2	DATE OF WEB 12-05-2021 12.05.2021	TIME OF WEBINAR 4 p.m. to 5 p.m. 4 p.m - 5:30 p.m	1 hr 1.5 Hr	TOPIC Role of Theatre and Drama in Classroom CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion	CATEGORY Training Headquarters COE, PUNE	Deepa Dogra Mr. Manoj Ahuja, Chairmar CBSE
UBJ 1 2 3	DATE OF WEB 12-05-2021	TIME OF WEBINAR 4 p.m. to 5 p.m.	1 hr	TOPIC Role of Theatre and Drama in Classroom	CATEGORY Training Headquarters	Deepa Dogra Mr. Manoj Ahuja, Chairman
UBJ R. NC 1 2	DATE OF WEB 12-05-2021 12.05.2021	TIME OF WEBINAR 4 p.m. to 5 p.m. 4 p.m - 5:30 p.m	1 hr 1.5 Hr	TOPIC Role of Theatre and Drama in Classroom CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion	CATEGORY Training Headquarters COE, PUNE	Deepa Dogra Mr. Manoj Ahuja, Chairmar CBSE
EUBJ R. NC 1 2 3	DATE OF WEB 12-05-2021 12.05.2021	TIME OF WEBINAR 4 p.m. to 5 p.m. 4 p.m - 5:30 p.m	1 hr 1.5 Hr	TOPIC Role of Theatre and Drama in Classroom CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion	CATEGORY Training Headquarters COE, PUNE	Deepa Dogra Mr. Manoj Ahuja, Chairman CBSE
UBJ R. NC 1 2 3	DATE OF WEB 12-05-2021 12.05.2021	TIME OF WEBINAR 4 p.m. to 5 p.m. 4 p.m - 5:30 p.m	1 hr 1.5 Hr	TOPIC Role of Theatre and Drama in Classroom CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion Digital Learning and Management	CATEGORY Training Headquarters COE, PUNE	Deepa Dogra Mr. Manoj Ahuja, Chairman CBSE
UBJ 1 2 3	DATE OF WEB 12-05-2021 12.05.2021	TIME OF WEBINAR 4 p.m. to 5 p.m. 4 p.m - 5:30 p.m	1 hr 1.5 Hr	TOPIC Role of Theatre and Drama in Classroom CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion	CATEGORY Training Headquarters COE, PUNE	Deepa Dogra Mr. Manoj Ahuja, Chairman CBSE
EUBJ R. NC 1 2 3	DATE OF WEB 12-05-2021 12.05.2021	TIME OF WEBINAR 4 p.m. to 5 p.m. 4 p.m - 5:30 p.m	1 hr 1.5 Hr	TOPIC Role of Theatre and Drama in Classroom CBSE Health and Wellness Series-Care, Compassion Digital Learning and Management	CATEGORY Training Headquarters COE, PUNE	Deepa Dogra Mr. Manoj Ahuja, Chairman CBSE

3J	ECT : SOCIAL	SCIENCE		SECTION : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :	6
. NC	DATE OF WE	BITIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12-05-2021	04.00pm - 05.00pm	1 hr	Role of Theater and Drama in Classroom	cbse	Deepa Dogra
2	14-05-2021	4.30pm - 6.30pm	2 hr	Stress Management and Parformance Enhancement	others- JIBS	Dr. Sahni
3	17-05-2021	04.00pm - 05.00pm	1 hr	Practicing Blended Learning	cbse	Arti Chopra
4	17-05-2021	5.30pm - 7.30pm	2 hr.	Brave the Corona Time-2	DAV UNITED	Dr. Arvind Kumar
5	28/05/ 2021	06.00pm - 7.30pm	1hr. 30 min	"Vaccine for Mental Health in Today's Scenario"	others- Rotrry club- Ambala	Padam shree Dr. Punam Sir
6	21-05-2021	4.45pm - 6.30pm	1 hr. 30min	"Ergonomics For Teachers"	others	Pratiksha Kapadia
		Total hrs.	9 hr.			
	E OF TEACHER	R : ANSHU SINGH SCIENCE		SECTION : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :	4
R. NO	DATE OF WE	BITIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	12-05-2021	4.00 pm -6.00 pm	2 hrs	Health and Welness Series	CBSE	
2	17-05-2021	3.00 pm -4.15 pm	1 hr 15 mins	Content and Time Management	CBSE- COE Delhi	Mrs. Jyotsna Kumar
3	28-05-2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 hr 30 mins	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Others -Rotary Club	
4	29-05-2021	4.00 pm - 4.30 pm	30 mins	Covid 19- Responsive Behaviour	Diksha	
		Total hrs.	5hrs15 mins			
	E OF TEACHER IECT : SOCIAL	R : ASMITA KHARDIKAF SCIENCE	2	SECTION : Secondary	NO. OF WEBINARS ATTENDED :	8
	DATE OF WE	BITIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
<u>1</u>	12-05-2021	4.00 pm -6.00 pm	2 hrs	Health and Welness Series	CBSE	
2	17-05-2021	3.00 pm -4.15 pm	-	Content and Time Management	CBSE- COE Delhi	Mrs. Jyotsna Kumar
3	21-05-2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 hr	"Ergonomics For Teachers"	Others	Dr. Pratiksha Kapadia
5			1	Certificate Course on Environment Crimes and		
4	21-05-2021	5.00 pm - 8.00 pm	3 hrs	Conservation Studies	Others	
5	22-05-2021	4.00 pm - 7.00 pm	3 hrs	Certificate Course on Environment Crimes and Conservation Studies	Others	
6	25-05-2021	12.00 pm - 1.00 pm	1 hr	Anger Free School	CBSE- COE Delhi	Mrs. Nita Arora
7	28-05-2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 hr 30 mins	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Others -Rotary Club	Dr. Punam Suri
8	29-05-2021	4.00 pm - 4.30 pm	30 mins	Covid 19- Responsive Behaviour	Diksha	
		Total hrs.	13 hrs 15mi	ns		
			11.5 015 1.500	113		1

NAM	E OF TEACHER :	MEENAL SUDHEESH				
SUB	IECT : SOCIAL S	SCIENCE		SECTION : Secondary N	IO. OF WEBINARS ATTENDED	: 5, Course 2
6R. N		TIME OF WEBINAR	DURATION		CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	13-05-2021	4.00 pm -5.15 pm	1hr. 15 min	Connecting and Communicating with Parents	CBSE- Delhi (West)	Dr C.B.Mishra
2	17-05-2021	5.30 pm -7.30 pm	2 hrs	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar
3	19-05-2021	2.45 pm -4.00 pm	1hr. 15 min	Value Education and Its Significance	CBSE- Delhi (West)	Mrs Ira Vishwakarma
4	21-05-2021	4.00 pm - 5.00 pm	1 hr	"Ergonomics For Teachers"	Others	Dr. Pratiksha Kapadia
				Certificate Course on Environment Crimes and		
5	21-05-2021	5.00 pm - 8.00 pm	3 hrs	Conservation Studies	Others -JIBS	
				Certificate Course on Environment Crimes and		
6	22-05-2021	4.00 pm - 7.00 pm	3 hrs	Conservation Studies	Others -JIBS	
		9.30 pm TO 10.30 pm,				
		9.30 pm TO 11.30				
		pm,9.30 pm TO 10.30				
7	24/05/2021 to 2	pm		Environmental Hazards of Electronic Waste (e-waste)	Diksha	
8	28-05-2021	6.00 pm - 7.30 pm	1 hr 30 mins	Vaccine for Mental Health in Today's Scenario	Others -Rotary Club	Dr. Punam Suri
		Total hrs.	17 hrs			

SUBJE	CT: COMPUTER		SECTI	ON : Secondary NO. OF WEBINAR	S ATTENDED :	
R. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	06-05-2021	2:30 pm - 4:00 pm	1.5 hrs	Elucidiating the Assessment Criteria- Class X	CBSE(NPSE India)	Shri. Manoj Ahuja & Dr. Sanyam Bharadwaj
2	15-05-2021	12 Noon - 1:30 pm	1.5 hrs	Assessment and tabulation of Std X result	CBSE	Dr. Sanyam Bharadwaj
3	15-05-2021	4pm to 6pm	2hr	Assesment and Tabulation of Results Std X	Sahodaya School Complex MMR	Mr. Rajiv Garg
4	17-05-2021	5.30 pm - 7.30 pm	2 hrs	Brave the Corona Times	DAVCMC	Dr. arvind Kumar
5	21-05-2021	2.30.pm - 3.30 pm	1 hr	H.T Dialogues- How to pursue co-curricular interests with Online teaching	Other- Hindustan Times	Ms. Roopali Dhawan, Dr. Poojashivam Jaitley
6	21-05-2021	4.00.pm - 5.00 pm	1 hr	Ergonomics for Teachers	In House	Dr. Kapadia
7	25-05-2021	4.00.pm - 5.00 pm	1 hr	Digital Management and Learning	CBSE Noida	Ms. Vineeta Garg
8	30-05-2021	11.00 am - 12.00 pm	1 hr	Hotel Management and the effect of the pandemic on Hospita	Other - SRM & The Hindu	Ms. Pankaja srinivasan, Dr Dhamu, Dr. Anthony Kuma
9						
		Total Hrs	11 hrs			

NAME	NAME OF TEACHER : Rupa Venkatraman							
SUBJE	CT: COMPUTER		SECTI	ON : Secondary NO. OF WI	EBINARS ATTENDED :			
SR. NO	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	ТОРІС	CATEGORY	NAME OF SPEAKER		
1	06-05-2021	2:30 pm - 4:00 pm	1.5 hr	Assessment Criteria- Class X	CBSE(NPSE India)	Bharadwaj		
2	15-05-2021	12 Noon - 1:30 pm	1.5 hr	Assessment and tabulation of Std X result	CBSE	Dr. Sanyam Bharadwaj		
3	17.05.2021	5:30 to 7:30 Pm	2 Hr	Brave The Corona Times 2.0	DAV UNITED	Dr.Arvind Kumar		
4	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya		
5	24-05-2021	3pm-4pm	1hr	Gamification in Learning	CBSE (COE- Chandigarth)	Ms Yachana V		
6	28-05-2021	11 30 pm to 12 pm	1hr	Teaching and Learning Styles	CBSE (COE- Chandigarth)	Ms. Paramjeet Kaur Dhilion		
7	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.5 hr	Vaccine for mental health in today's scenario	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri		
8								
9		Total no of hrs	9.5					
10								

JPJ	ECT : COMPUTER	ELIMA DANDEKAR	SECTI	ON : Secondary NO. OF WE	BINARS ATTENDED :	
R. NC	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
			201011011			Manoj Ahuja,Dr. Sanyan
1	06-05-2021	2:30 pm - 4:00 pm	1.5 hr	Assessment Criteria- Class X	CBSE(NPSE India)	Bharadwaj
2	15-05-2021	12 Noon - 1:30 pm	1.5 hr	Assessment and tabulation of Std X result	CBSE	Dr. Sanyam Bharadwaj
3	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
4	24-05-2021	3pm-4pm	1hr	Gamification in Learning	CBSE (COE- Chandigarth)	Ms Yachana V
5	28-05-2021	6.00pm-7.30pm	1.5 hr	Vaccine for mental health in today's scenario	Rotary Club, Ambala	Padamshri Poonam Suri
9						
		Total Number of hou	u 6.5			
			DUDATION	7000		
DJE	ECT : COMPUTER		SECTI	ON : Secondary NO. OF WE	EBINARS ATTENDED :	
. NC	DATE OF WEBIN	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER
1	21-05-2021	4pm-5pm	1hr	Ergonomics for teachers	In-house	Dr. Pratibha kapadiya
2	17-05.2021	4pm-5pm	1hr	Blooms Taxonomy and its Application	CBSE (COE- Chandigarth)	Mathew John
9						
10		Total Hours	2 hrs			
UBJE	OF TEACHER : Dr ECT : COMPUTER			· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	EBINARS ATTENDED :	
			DURATION	TOPIC		NAME OF SPEAKER
	12.5.2021		DURATION 1hrs 30 min	TOPIC Care, Compassion and Communication by CBSE	CATEGORY CBSE	NAME OF SPEAKER Mrs Rama
1	12.5.2021 18.5.2021	5.00pm to 6.30pm	1hrs 30 min	Care, Compassion and Communication by CBSE	CBSE	Mrs Rama Mr Rakesh
1 2	12.5.2021 18.5.2021 20.5.2021	5.00pm to 6.30pm 2.00pm to 3.00pm		Care, Compassion and Communication by CBSE Content and Time Management		Mrs Rama Mr Rakesh
1 2 3	18.5.2021	5.00pm to 6.30pm	1hrs 30 min 1hr	Care, Compassion and Communication by CBSE	CBSE CBSE Bhopal	Mrs Rama Mr Rakesh
1 2 3 4	18.5.2021 20.5.2021	5.00pm to 6.30pm 2.00pm to 3.00pm 2.00pm to 3.00 pm	1hrs 30 min 1hr 1hr	Care, Compassion and Communication by CBSE Content and Time Management Importance Of Gratitude	CBSE CBSE Bhopal CBSE Pune	Mrs Rama Mr Rakesh Mr Sudhanshu Shekahal
1 2 3 4	18.5.2021 20.5.2021 17.05.2021	5.00pm to 6.30pm 2.00pm to 3.00pm 2.00pm to 3.00 pm 5:30 to 7:30 Pm	1hrs 30 min 1hr 1hr 2 Hr	Care, Compassion and Communication by CBSE Content and Time Management Importance Of Gratitude Brave The Corona Times 2.0	CBSE CBSE Bhopal CBSE Pune DAV UNITED	Mrs Rama Mr Rakesh Mr Sudhanshu Shekaha Dr.Arvind Kumar Dr. Pratibha kapadiya
1 2 3 4 5	18.5.2021 20.5.2021 17.05.2021 21-05-2021	5.00pm to 6.30pm 2.00pm to 3.00pm 2.00pm to 3.00 pm 5:30 to 7:30 Pm 4pm-5pm	1hrs 30 min 1hr 1hr 2 Hr 1hr	Care, Compassion and Communication by CBSE Content and Time Management Importance Of Gratitude Brave The Corona Times 2.0 Ergonomics for teachers	CBSE CBSE Bhopal CBSE Pune DAV UNITED In-house	Mrs Rama Mr Rakesh Mr Sudhanshu Shekahar Dr.Arvind Kumar Dr. Pratibha kapadiya
1 2 3 4 5 6	18.5.2021 20.5.2021 17.05.2021 21-05-2021	5.00pm to 6.30pm 2.00pm to 3.00pm 2.00pm to 3.00 pm 5:30 to 7:30 Pm 4pm-5pm	1hrs 30 min 1hr 1hr 2 Hr 1hr	Care, Compassion and Communication by CBSE Content and Time Management Importance Of Gratitude Brave The Corona Times 2.0 Ergonomics for teachers	CBSE CBSE Bhopal CBSE Pune DAV UNITED In-house	Mrs Rama Mr Rakesh Mr Sudhanshu Shekahar Dr.Arvind Kumar

10

Total Hours

8 hrs

NAME O	NAME OF TEACHER : AMRITA POTDAR								
SUBJEC	T: ART & CRA	\FT	SECTION	: Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :					
CD NO			DURATION	Торіс					
				TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	06.05.2021	2.30 PM To 3.30 pm	1 HR	Elucidating the Assessment Criteria-Std.X	OtherNPSC	Dr.Sanyam Bharadwaj			
2	12.05.2021	4.00 PM To 6.00 PM	2 HRS	CBSE Health and Wellbess Series-Care, Compassion & Communication	CBSE	Manoj Ahuja, Chairman, CBSE			
3	17.05.2021	5.30 PM To 6.45 PM	1 HR 15 MIN	Brave The Corona Times 2.0	OtherDAV UNITED	Dr. Arvind Kumar, Nisha Peshin			
4	19.05.2021	2.45 PM To 4.00 PM	1 HR 15 MIN	Value Education and its Significance	COE Delhi West	Ira Wishwakarma			
5	21.05.2021	2.30 PM To 3.30 PM	1 HR	How to Pursue Co curricular Interest with Online Learning	OtherHT	Dr.Poojashivam Jaitly, Dr.Ashok Pandey, Mrs Malini Narayanan			
6	26.05.2021	5.00 PM To 6.00 PM	<u>1.HR</u>	Effective Communication Skills	COE Delhi East	Dr.Sandeep Kumar			
7	21.05.2021	4.00 PM To 5.00 PM	1 HR	Ergonomics for Teachers	In House	Dr.Pratibha Kapadiya			
8									
9									
10			8 HRS 30 MIN						

	NAME OF TEACHER : NITIN WAGHMARE SUBJECT : PHYSICAL EDUCATION SECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED :								
SR. NO.	DATE OF WEBINA	TIME OF WEBINAR	DURATION	TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	21.5.2021	2.30 PM		HOW TO PURSUE COCURRICULAR INTERESTS WITH ONLINE LEARNINGS	OTHERS	HINDUSTAN TIMES			
2	21.5.2021	4 .00 PM	1 HR	ERGOMICS FOR TEACHERS	OTHERS	PRATIKSHA KAPADIA			
3	28.05.2021	6.00pm - 7.00pm	1 HR	VACCINE FOR MENTAL HEALTH IN TODAYS SCENARIO	Rotary Club of An	h Shri Dr. Punam Suri			
4	28 TO 30 .5.2021	7.00 PM TO 8.00 PM	1 HR	INTERNATIONAL YOGA E- CONCLAVE 2021	OTHERS				
5									
6									
7									
8									
9									
10									
SUBJEC	DF TEACHER : SUN T : PHYSICAL EI		SI	ECTION : Secondary NO. OF WEBINARS ATTENDED : TOPIC	CATEGORY	NAME OF SPEAKER			
1	21.5.2021	2.30 PM	DURATION	HOW TO PURSUE COCURRICULAR INTERESTS WITH ONLINE LEARNINGS	OTHERS	HINDUSTAN TIMES			
2	21.5.2021	4.00 PM	1 HR	ERGOMICS FOR TEACHERS	OTHERS	PRATIKSHA KAPADIA			
3	28.05.2021	6.00pm - 7.00pm	1 HR	VACCINE FOR MENTAL HEALTH IN TODAYS SCENARIO		Shri Dr. Punam Suri			
4	28 TO 30 .5.2021	7.00 PM TO 8.00 PM	1 HR	INTERNATIONAL YOGA E- CONCLAVE 2021	OTHERS				
5									
6									
7									
8									